profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V trenutku je obnorel oboževalke in postal najbolj vroč igralec

14. 1. 2021; 09.00
Avtor: K.M.
Regé-Jean Page (1)

Regé-Jean Page foto: Profimedia

31-letni britanski igralec Regé-Jean Page je s svojo vlogo Simona Basseta v Netflixovi seriji Bridgerton zagotovo opozoril nase in v trenutku postal eden izmed najbolj vročih igralcev ta hip.

Platforma pretočnih vsebin Netflix je že večkrat dokazala, da lahko igralca ali celo tematiko o kateri govori, izstreli med zvezde. Podobno se je pred kratkim zgodilo s serijo The Queen's Gambit, zaradi se je po svetu opazil neverjeten dvig prodaje knjige, knjig o šahu, šahovnic ... Podoben učinek pa je sprožila tudi nova zgodovinska romanca, serija o družini Bridgerton, ki je prav tako posneta po knjižni predlogi. Poleg tega, da se pozna neverjeten dvig v prodaji knjig, ki so se prvič pojavile tudi na lestvici najbolj prodajanih knjig v Združenih državah Amerike, je med zvezde izstrelila tudi številne sveže igralske obraze. Med njimi je zagotovo tudi 31-letni Regé-Jean Page, ki je še posebej priljubljen med ženskim delom občinstva. 

Kljub temu, da je bil rojen v Londonu, je del svojega otroštva preživel v afriški državi Zimbabve, saj se je v London vrnil šele pri štirinajstih letih. Z igralstvom se je začel ukvarjati bolj ali manj za hobi, saj se je šolal za inženirja zvoka. 

Nase je najbolj opozoril v mini seriji Roots iz leta 2016 in pa v seriji For the People, kjer ga je producentka Shonda Rhimes tudi spoznala in ga kasneje povabila k seriji Bridgerton, ki ga je dokončno izstrelila med zvezde. Najbolj zvesti oboževalci filmske franšize Harry Potter pa so igralca morda opazili tudi v prvem delu filma Harry Potter in Svetinje smrti, kjer je imel majhno in stransko vlogo kot gost na poroki. 

V zadnjih tednih, serija Bridgerton je na Netflix prišla šele 25. decembra, pa je hitro pridobil na priljubljenosti, tako v svetu filma kot v sami priljubljenosti med igralci. Zato so se pojavile številne govorice, da naj bi ravno on postal nov James Bond, kar pa je simpatični igralec že zanikal. 

Regé-Jean Page s soigralko v seriji Bridgerton Phoebe Dynevor foto: Profimedia

Predvsem gledalke, pa tudi gledalce, zanima, ali je igralec zaseden. V resnici pa infomacije o njegovem statusu ni mogoče dobiti, zagotovo je zgolj to, da ni poročen. Je pa za medije priznal, da ima bolj mehko srce in da je bolj odprt za ljubezen, kot njegov lik v seriji. "Romantičnost je lepa in je v svetu potrebujemo več."

Ljubezen?

Sicer pa igralca večkrat povezujejo z njegovimi soigralkami. Tudi tokrat ni nič drugače, saj so ga romantično začeli povezovati ravno z njegovo soigralko iz serije Bridgerton Phoebe Dynevor. Kriva naj bi bila ravno njuna kemija v seriji, večkrat pa sta tudi sama priznala, da je bila močno prisotna že med njunim prvim srečanjem. Na kar ju večkrat opomnijo tudi v številnih intervjujih, ki jih predvsem v zadnjih dveh tenih ni bilo malo. Regé-Jean Page je v enem izmed njih z nasmeškom povedal: "Vse kar morate vedeti, ste videli na televiziji."

Čeprav sta tako Regé-Jean Page kot tudi Phoebe Dynevor v prvi sezoni privabila največ pozornosti in sta zagotovo najbolj priljubljena lika in igralca, pa obstaja velika verjetnost, da boste njuni oboževalci v drugi sezoni, ki še ni potrjena, nekoliko razočarani. Serija je namreč posneta po knjigah avtorice Julie Quinn. V osnovni seriji je bilo izdanih 8 knjig, vsaka pa se posveča ljubezenskemu življenju enega izmed sorojencev družine Bridgerton. 

Priljubljenost na družbenih omrežjih

Prikaz njune priljubljenosti se recimo odlično vidi tudi na družbenih omrežjih, kjer oba dnevno pridobivata veliko število novih sledilcev. Regé-Jean Page je v zadnjem mesecu pridobil več kot 2 milijona 489 tisoč sledilcev na Instagramu. Trenutno ima 2.683.894 sledilcev, kar pomeni, da je imel pred začetom predvajanja "zgolj" dobrih 194 tisoč sledilcev.

Phoebe je po drugi strani na istem kanalu v zadnjem mesecu pridobila 947.802 sledilcev, danes ji na Instagramu sledi 1.169.189 ljudi, kar pomeni, da je imela pred začetkom predvajanje serije "samo" dobrih 221 tisoč sledilcev. 

Zgornje številke pa govorijo tudi o tem, da so oboževalci Regé-Jeana veliko bolj predani in da je igralec seveda pridobil več simpatij. Razlogi pa so različni ...

prejšnji članek
Shakira se je 'razprodala'
Svet slavnih
Shakira se je 'razprodala'
naslednji članek
Znana Slovenka objavila svoj 30 let star posnetek
Svet slavnih
Znana Slovenka objavila svoj 30 let star posnetek