Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Brata Valič v serijo prelevila svoje izkušnje z nežnejšim spolom

19. 1. 2021; 10.30
Avtor: K.M.
Vid in Domen Valič 1

Vse punce mojga brata foto: Urša Premik

Z 28. januarjem VOYO predstavlja novo originalno serijo Vse punce mojga brata, v kateri glavni vlogi zasedata brata Domen in Vid Valič. Ob tem pravita, da sta v serijo dala svoje izkušnje, ne pa tudi vseh anekdot s predstavnicami nežnejšega spola.

»Za zgodbo sva sicer uporabila vse svoje izkušnje, ki jih imava z nežnejšim spolom, ne pa tudi vseh anekdot, saj veste, pravi gentleman nikoli ne pove. Pravi komik tudi ne, saj spremeni imena in napiše zgodbo tako, da se ljudje lahko poistovetijo, a ne prepoznajo. Snemanje je bilo zares zabavno in komaj čakava, da vidiva, ali se je to tudi preneslo na kamero. Kmalu se bova lahko, sicer vsak zase simbolično drenjala na kavču in na VOYO stisnila »predvajaj,« sta o novi originalni seriji povedala brata Valič

Vse punce mojga brata foto: Urša Premik

Domen bo tokrat v vlogi odgovornega, resnega in svoji partnerki zvestega osnovnošolskega učitelja, Vid pa  v vlogi ezoteričnega učitelja zumbe, ki s flirtanjem in številom simpatij bogati svoj ego. Pestro igralsko zasedbo, ki bo bogatila življenje bratov, v glavnih vlogah dopolnjujeta Ajda Smrekar v vlogi Domnove punce Anje ter Beti Strgar, ki bo vstopila v čevlje Kiki, Anjine prijateljice in bivše Vidove znanke. Je prav Kiki tista, ki se je zares dotaknila Vidovega srca? V seriji bomo poleg štiriperesne deteljice videli tudi Vanjo Plut, Ano Špik, Primoža Petkovška, Nebojšo Pop Tasića, Alenko Kraigher, Tijano Zinajić in Sašo Weilgonija.

Prvi zapleti že v prvi epizodi
Serijo si bodo VOYO uporabniki lahko ogledali 28. januarja na mah, že v prvi epizodi pa spoznamo, da stvari niso vselej takšne, kot se zdijo na prvi pogled, in da prave iskrice strasti prav zares nikoli ne ugasnejo.

prejšnji članek
'Tomaž' hčerkama zamolčal, da je zvezda filma Poletje v školjki
Svet slavnih
'Tomaž' hčerkama zamolčal, da je zvezda filma Poletje v školjki
naslednji članek
Ugodno oddam sina: Po estetskem posegu jeza in solze
Svet slavnih
Ugodno oddam sina: Po estetskem posegu jeza in solze