tovornjakar
Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila droga

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ugodno oddam sina: Adnan močno razočaral dekleta

20. 1. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
TAMARA

Tamara v solzah foto: Nova TV

Če se je dekletom Adnan Avdić sprva zdel zanimiv mladenič, se je med bivanjem v njegovem domu izkazalo, da ni moški, za katerega bi se želele boriti …

Če redno spremljate hrvaški šov Ugodno oddam sina, potem se nemara tudi vi sprašujete,kaj počne v razvedrilni oddaji Adnan Avdić. Izkazal se je namreč kot sila zadržan, nekomunikativen in negostoljuben moški, ki najraje poseda na kavču in pregleduje svoj telefon.

Adnan Avdić z mamo Merimo foto: Nova TV

Dekleta se sicer trudijo vzpostaviti komunikacijo, a ugotavljajo, da so njihova prizadevanja žal neuspešna. Medtem ko običajno niti ne vedo, kaj želi povedati, mama Merima pojasnjuje, da ga sama razume, ker ga je takšnega pač vajena.

No, ustvarjati šov v neprijetnem vzdušju zagotovo ni preprosto, je pa več kot jasno, da Adnan ne čuti prav nobene želje več, da bi se snemalni projekt izpeljal do konca. Bo mami Merimi in dekletom uspelo dvigniti razpoloženje do te mere, da bodo posneli načrtovane prigode?

Adnan Avdić foto: Nova TV

Kaj pa se bo zgodilo s Tamaro? Adnanov odnos bo postal tako zaničevalen, da svetlolaska ne bo zmogla več mirno prenašati poniževalnih razmer. Poleg solz in jeze bo sledil šokanten zaključek Tamarinega bivanja na Reki …

Adnan Avdić foto: Nova TV

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Valentina Tijan osupnila s poporodno fotografijo
Svet slavnih
Valentina Tijan osupnila s poporodno fotografijo
naslednji članek
Horoskop: Popazite na svoje misli
Horoskop
Horoskop: Popazite na svoje misli