Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tomo (Šverc komerc) o očetovstvu pri 51-ih

21. 1. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
Siniša Ružić, tomo, šverc komerc

Siniša Ružić, Tomo v seriji Šverc komerc foto: Promocijski material

Igralec Siniša Ružić se je z ženo Sandro po letu dni zakona in desetih letih razmerja lanskega poletja razveselil rojstva sina Roberta Ivana. Kako gleda na očetovstvo pri svojih letih?

Igralec Siniša Ružić navdušuje v vlogi srčnega in zmedenega policista Toma v hrvaški seriji Šverc komerc (Na granici). Zadnje mesece pa je njegovo življenje še bolj razgibano, saj se mu je junija lani rodil sin Robert Ivan. "Izpolnile so se nama sanje, doživela sva blagoslov in resnično ničesar drugega ne rabiva v svojem življenju. Vesel bi bil, če bi najina zgodba opogumila pare, ljudi, da gredo za sovjimi sanjami in poskušajo ustvariti tisto, kar si želijo," je za hrvaško revijo Story povedal igralec. 

"Prelepo je, še lepše, kot bi si zamislila. To je edina prava in nesebična ljubezen. Ponoči se ni težko vstajati. Moraš se samo sprostiti in prepoznaš otrokove potrebe," je o materinstvu povedala žena Sandra, ki je rodila ravno na njuno prvo obletnico poroke, 22. junija 2020. Siniša pa je še dodal: "Z njim poskušam preživeti veliko kvalitetnega časa, se z njim čim več igrati, mu peti, govoriti zgodbe in ga zabavati. Ko greva na sprehod, ga navdušujejo drevesa. Voli barvaste stvari in slike. Je zdrav in ima dober apetit. In da, strinjava se z izjavo vseh staršev na svetu, da je najin otrok najlepši in najboljši."

prejšnji članek
Tekmovalka MasterChefa presenetila z novo podobo
Resničnostni šovi
Tekmovalka MasterChefa presenetila z novo podobo
naslednji članek
Na POP TV prihaja nova turška uspešnica, ki vas bo navdušila
Svet slavnih
Na POP TV prihaja nova turška uspešnica, ki vas bo navdušila
#nasazenazenska
nasazenazenska