Svet24.si

Triki za snemanje najboljšega videa

lidija bačić Svet24.si

FOTO: Lidija Bačić denar služi tudi tako

POR000266 Reporter.si

Nekdanji Janšev ministrski kolega sesul ...

Janez Poklukar Svet24.si

Južnoafriška različica koronavirusa tudi v ...

DR_1 Necenzurirano

To je zdravnik iz Namibije, zaradi katerega ...

Ronald Pickup Odkrito.si

Umrl je Ronald Pickup, ki je poznan po filmih ...

ugodno-oddam-sina Njena.si

Natali pojasnila, kaj si v resnici misli

Igralec na preizkušnji izgubil mnogo kilogramov in las
| Revija Zvezde Lady

Igralec na preizkušnji izgubil mnogo kilogramov in las

Jure Ivanušič, Mediaspeed

Igralec Jure Ivanušič je v letu 2020 pretekel kar tisoč kilometrov. 'Tekel sem prek vseh svojih izgovorov, predsodkov, čez bolečine, lenobo, v dežju in snegu ...'

Jureta Ivanušiča poznamo predvsem kot odličnega igralca, glasbenika, skladatelja, skratka človeka tisočerih talentov, ki je nedavno imenitno upodobil še znamenitega Ludwiga van Beethovna. Slovi pa tudi kot človek, ki zna, kot se za umetnike spodobi, življenje zajemati z veliko žlico. Zato so bili mnogi začudeni, ko se je 3. januarja lani slovesno zaobljubil, da bo v letu 2020 nekaj storil za svojo kondicijo.

Foto: Revija Zvezde - Jure z družino

»Začel sem s tekmo in moja volja je bila na železni preizkušnji. Tekel sem prek vseh svojih izgovorov, predsodkov, čez bolečine, lenobo, v dežju in snegu, mimo neumnosti, ukrepov, odlokov, zmede ter strahu vsega leta in do konca leta 2020 pretekel milijonti meter. Tisoč kilometrov,« je bil ponosen Jure, ki je to preračunal v razdaljo: prišel bi od Ljubljane do Berlina ali do Beograda in nazaj.

»Izgubil sem mnogo kilogramov pa tudi las. Pa tudi jeze in morebitne tesnobe. Skratka, nemogoče je mogoče,« je modro sklenil v smehu in se odločil tudi letos obuti tekaške copate.