klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Z novo pesmijo v trenutku osvojili oboževalce

25. 1. 2021; 09.00
Avtor: C.R.
Grupa Best, Ana Uršula Najev, Stanko Šarić

Grupa Best, Ana Uršula Najev, Stanko Šarić foto: Instagram

Splitska skupina Best, je v novo leto zakorakala z novo pesmijo in videospotom Ljube moja, ki so jo posneli skupaj z legendarnim taburašem Stankom Šarićem.

Kljub temu, da so morali oboževalci na novo pesem čakati nekaj mesecev, so s končnim izdelkom izredno zadovoljni. Gre tudi za pesem, s katero skupina Best napoveduje svoj drugi studijski album, na njem pa o tudi kar nekaj pesmi, pod katere se je podpisal pevec skupine Marino Jay. Pri pesmi tokrat sodelujejo s Stankom Šarićem, članom zasedbe Najbolji hrvatski tamburaši, ki velja velja za enega izmed najbolj priznanih glasbenikov na svojem področju. Glasbenik pa je odigral tudi pomembno vlogo v videospotu.

»V veliko čast nam je, da je gospod Stanko pristal na duet z nami. Morda mlajše generacije niso seznanjene z bogatim opustom Stanka Šarića, ampak smo prepričani, da vam bo pesem všeč in da boste v njej uživali ter se zabavali med poslušanjem. Ravno tako, kot smo se mi med snemanjem.« 

Zvezda v vzponu

Glasbenikom se je na snemanju videospota pridružila tudi mlada hrvaška igralka Ana Uršula Najev, ki je leta 2020 prejela nagrado za najboljši 'nov obraz' v svetu gledališča, sicer pa navdušuje tudi s svojim glasbenim znanjem. V videospotu je nastopila v posebej oblikovani poročni obleki izpod rok oblikovalke Dore Vukušić, ki jo je naredila po vzoru obleke v videospotu za pesem November Rain (Guns N' Roses).

prejšnji članek
Horoskop: Pokličite tiste, ki so neprestano v vaših mislih
Horoskop
Horoskop: Pokličite tiste, ki so neprestano v vaših mislih
naslednji članek
Najbolj osebne misli negativca iz serije Solze v raju
Svet slavnih
Najbolj osebne misli negativca iz serije Solze v raju