Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralka javno: Marilyn Manson me je leta zlorabljal

1. 2. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
Marilyn Manson, Evan Rachel Wood, 2007

Marilyn Manson, Evan Rachel Wood leta 2007 foto: Profimedia

Igralka Evan Rachel Wood in glasbenica je več kot desetletje po koncu javnega razmerja kontroverznega Marilyna Mansona javno obtožila zlorab.

"Ime mojega nasilneža je Brian Warner, svetu znan kot Marilyn Manson. Pripravljati me je začel še ko sem bila najstnica in me nato leta zlorabljal. Imela sem oprane možgane in bila zmanipulirana v podrejenost. Želim narediti konec življenju v straju zaradi maščevanja, obrekovanja ali izsiljevanja. Tukaj sem, da izpostavim tega nevarnega moškega in številne panoge industrije, ki so ga omogočile, preden uniči še več življenj. Stojim ob številnih žrtvah, ki ne bodo več tiho," je na družbenih omrežjih zapisala 33-letna igralka Evan Rachel Wood. Kasneje je na Instagramu delila zgodbe in dokazna gradiva preostalih žrtev. Tudi Twitt objave Dana Clearyja, ki je z Mansonom delal v času razmerja z Woodovo in kasneje tudi kot njegov osebni pomočnik. Dan je zgodbe o nadlagovanju in zlorabi na omrežju objavil že septembra leta 2020. "Direktno z Mansonom sem delal med letoma 2007 in 2008, ko je bila Evan Rachel Wood z njim v razmerju. Z nami je bila ves čas na turneji. V enem letu jo je spremenil v popolnoma drugo osebo. Zlomil jo je. Tega sem se popolnoma zavedal šele kasneje v življenju," je med drugim zapisal. 

Njuno razmerje je leta 2007 postalo javno, čeprav je bila igralka takrat stara šele 19 let, tri leta kasneje sta oznanila, da sta zaročena, a se je razmerje čez nekaj mesecev končalo. Igralka je leta 2016 že razkrila, da je bila v življenju dvakrat posiljena. Enkrat naj bi jo posilil lastnik nekega bara, drug primer posilstva pa naj bi naredil njen paretner. Zdaj številni verjamejo, da gre ravno za glasbenika. Čeprav je v zadnjih letih sama to za medije večkrat zanikala.

prejšnji članek
Gordana Štiglić (Šverc komerc) danes neprepoznavna
Svet slavnih
Gordana Štiglić (Šverc komerc) danes neprepoznavna
naslednji članek
Veleposlanik Japonske na obisku pri Zvezi za šport invalidov
Zdravje
Veleposlanik Japonske na obisku pri Zvezi za šport invalidov