profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ko potrka ljubezen: Glavni igralec kariero ustvarjal v ameriških filmih

3. 2. 2021; 10.00
Avtor: J.K.
Kerem Bürsin 2

Kerem Bürsin foto: FOX

Kdo je igralec, ki ga spoznavamo v vlogi Serkana Bolata v turški seriji Ko potrka ljubezen?

Skrivnostni Serkan Bolat je glavni lik serije Ko potrka ljubezen, ki ga z odliko upodablja priljubljeni igralec in model Kerem Bürsin. Postavni zvezdnik ni slaven le v Turčiji, igralsko kariero je namreč pričel snovati v Ameriki.

33-letnik ima obilo življenjskih izkušen. Živel je v števnih državah, denimo na Škotskem, v Indoneziji, Maleziji in v Združenih arabskih emiratih. Kot 12-letni deček se je z družino preselil v ZDA. Sprva se je videl v vlogi tržnika, a se je med študijem tržnega komuniciranja že spogledoval z igralskim svetom. Marljivo je obiskoval učne ure igre in kmalu dokazal, da skriva v sebi izrazit talent za igro, na šolskem tekmovanju je bil namreč izbran za najboljšega gledališkega igralca. A tudi zanj pot do slave ni bila povsem lahka. Preden je postal poklicni igralec, se je denimo preživljal kot šofer.

Kerem je danes eden izmed najbolj znanih turških igralcev. Igralsko kariero je pričel snovati v ameriških filmih, leta 2010 je bil denimo del igralske zasedbe v grozljivki Sharktopus. Zvezdnik se je v minulih letih preizkusil tudi v reklamnih vodah, odlično se namreč znajde tudi v vlogi modela. Kerem še vedno ustvarja tako v turških kot ameriških produkcijah, pri čemer pravi, da mu je ljubša igra v angleškem jeziku.

prejšnji članek
Helena Blagne skrivnostna glede dopusta
Svet slavnih
Helena Blagne skrivnostna glede dopusta
naslednji članek
Denis Toplak ob dekletu pokazal svojo nežno plat
Svet slavnih
Denis Toplak ob dekletu pokazal svojo nežno plat