Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mira (Šverc komerc) šokirala z golim fotografiranjem za revijo

4. 2. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
Barbara Vicković, Mira Masle, Šverc komerc

Barbara Vicković, Mira Masle, Šverc komerc foto: Promocijski material

Igralka, ki v priljubljeni seriji upodablja umirjeno mamo Miro Masle, je v resnici dosti bolj divja od svojega lika. Poglejte si samo to fotografijo!

Priljubljena hrvaška igralka Barbara Vicković, ki v seriji Šverc komerc (Na granici) upodablja Miro Masle, se je pred več kot petnajstimi leti, v vlogi negativke navdušila v prvi hrvaški 'limonadi' Villa Maria. Celotna ekipa je takrat postala močno priljubljena v celotni regiji, Barbara pa je bila takrat stara 35 let, tudi sama pa je izkoristila priljubljenost. Vseeno pa je javnost šokirala s svojo odločitvijo, da se po koncu predvajanja serije popolnoma gola fotografira za priljubljeno revijo Playboy, ki se je v tiskani izdaji lanskega leta poslovila iz medijskega sveta. 

"Ne morem reči, da sem zaradi tega lažje dobila kakšne vloge, mi je pa osebno to prineslo veliko stvari. Tu je neka osvoboditev, saj sem to sama želela in me ni nihče nagovarjal h temu. Mediji so takrat napihnili idejo, da bi modo fotografije pomagale pri karieri igralke. To je pač samo eden izmed poslov, ki sem jih v karieri opravila. Pomagalo pa mi je v smislu, da so me ljudje spoznali kot Barbaro in ne kot Vesno Lovrek (lik iz serije Villa Maria)," je nekaj let po fotografiranju povedala igralka, ki bo 16. februarja dopolnila 50 let. 

prejšnji članek
Bychkova objavila redko partnerjevo fotografijo in mu napisala to
Svet slavnih
Bychkova objavila redko partnerjevo fotografijo in mu napisala to
naslednji članek
Jože Potrebuješ: Hči pokazala pevski talent
Svet slavnih
Jože Potrebuješ: Hči pokazala pevski talent
#obraziavenija
obraziavenija