kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

sonja-plešnar Njena.si

Sonja Plešnar: Ali me ljubiš, ali sovražiš - ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Miha Deželak padel v jok
| R.T.

Miha Deželak padel v jok

Deželak je skoraj ostal brez besed, ko je zagledal čisto novega Renault Kadjarja s štirikolesnim pogonom., Radio 1

Denis Avdić, voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa na Radiu 1, je praznoval rojstni dan in storil nekaj neverjetnega! Priljubljeni voditelj, ki je upihnil 39 svečk, je praznovanje malce začinil in nepričakovano presenetil enega izmed svojih sovoditeljev!

»Če imam jaz rojstni dan, je najlepše, če lahko presenetim nekoga izmed vas treh. Prihaja presenečenje za nekoga, ki ga bomo veseli vsi štirje. Vse najboljše za moj rojstni dan Miha, dobil si avto!« je dejal Denis na radijskem parkirišču in svoje sovoditelje Anjo Ramšak, Jano Morelj in Miho Deželaka pustil odprtih ust.

Foto: Radio 1 - Denis Avdić, voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa na Radiu 1, je praznoval rojstni dan in storil nekaj neverjetnega!

Deželak je skoraj ostal brez besed, ko je zagledal čisto novega Renault Kadjarja s štirikolesnim pogonom. Denisu so v pripravi presenečenja na pomoč priskočili v Pleško Cars d.o.o. iz Brezovice pri Ljubljani.

Foto: Radio 1 - Denisu so v pripravi presenečenja na pomoč priskočili v Pleško Cars d.o.o. iz Brezovice pri Ljubljani.

»A se vi hecate? Pa saj nisem jaz na vrsti, nič mi ni jasno in še hči Mojca ga je pripeljala! Ne morem verjeti, povsem sem zmeden. A je to mogoče, a je to res zame? Kaj mi delate, kako ste vi super prijatelji,« je s solzami v očeh dejal hvaležen Miha, ki se je z novim avtom že odpeljal novim dogodivščinam naproti.