Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jernej Tozon v šovu zdržal s pomočjo tega trika

17. 2. 2021; 11.00
Avtor: J.K.
kdo-si-ti?-zvezde-pod-masko

Pod masko šahovskega kralja se je skrival Jernej Tozon. foto: Planet TV

Jerneju Tozonu je bilo pod masko šahovskega kralja presneto vroče. To je skrivnostni trik, ki mu je olajšal glasbeno izkušnjo. Domiselno, kajne?

Povabila v šov 'Kdo si ti: zvezde pod masko' se je z veseljem odzval tudi priljubljeni Čuk Jernej Tozon, ki po izvedbi nastopa ni skrival navdušenja nad izkušnjo, tekom katere je imel možnost nastopiti kot popoln neznanec. No, kljub fantastični maski šahovskega kralja, so Jerneja zelo hitro razkrinkali tako gledalci, kot obe zvezdniški ekipi, poleg sicer visokega vokala, so ga namreč jasno opredelil namigi, ki so jih ustvarjalci postregli tekom oddaje. Ugibanje je nekoliko zmedel le podatek, da gre za državnega prvaka, saj veliki večini ni bilo ravno znano, da je bil Jernej z ekipo Svoboda Ljubljana tri leta državni prvak v hokeju na travi.

In kako se je priljubljeni Čuk počutil pod masko? Čeprav mu je bila ideja všeč, izvedba le ni bila tako preprosta, saj je bilo pod kreativnim kostumom presneto vroče. Da je glasbenik lažje zdržal, so ga med premori hladili s pomočjo pihalnika za listje. Kako je bilo slednje videti, si lahko ogledate v spodnjem videoutrinku. Iznajdljivo, kajne?

prejšnji članek
Hauser na Maldivih s skrivnostno temnolasko?
Svet slavnih
Hauser na Maldivih s skrivnostno temnolasko?
naslednji članek
Sistem, ki vam bo olajšal dan in prihranil dragocen čas
Zdravje
Sistem, ki vam bo olajšal dan in prihranil dragocen čas