Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Na POP TV prihajajo Najini mostovi!

18. 2. 2021; 11.40
Avtor: J.K.
najini-mostovi

Najini mostovi foto: POP TV

Pomlad bo obarval prihod priljubljene slovenske originalne serije Najini mostovi. Medtem ko so VOYO naročniki že dobili prve vtise o razpletu dogajanja zgodbe v srčiki Vipave, težko pričakovana, zaključna sezona na POP TV prihaja že prvi dan marca.

Dolina Vipave, Baroni, dr. Bevk, ljubezen, prepiri, razkritja so bili tisti, ki so zaznamovali zaključek druge sezone serije Najini mostovi. Na pragu zaključne sezone smo lahko spremljali novo razporeditev moči in Kristjanovo spoznanje, da ga ljubezen njegovega življenja le ni izdala. A pot do njune ljubezni bo vse prej kot enostavna.

Bo zmagala ljubezen?

Robert Korošec, ki upodablja glavnega junaka dr. Kristjana Bevka, ob pričetku tretje sezone izpostavlja: »Dr. Bevk se vrača ravno ob pravem času, v pravem trenutku in verjamem, da ga gledalke in gledalci že zelo pogrešajo. Zaključek druge sezone je prinesel pomembno vprašanje, kje stoji Kristjanovo srce in ga postavil pred to, da prevzame odgovornost do svoje preteklosti in prihodnosti.

Ga bo to zbližalo ali še dodatno oddaljijo od Monike, ljubezni njegovega življenja, pa bodo gledalke in gledalci izvedeli že zelo kmalu.«

Najini mostovi foto: POP TV

Maša Grošelj, ki upodablja pogumno Moniko Furlan, ob tem dodaja: »Lik Monike se iz sezone v sezono vse bolj opogumljal in njen čut za pravičnost in odgovornost je prihajal vse bolj v ospredje, do trenutka, ko povsem prevzame vajeti in niti v svoje roke. Na to sem v seriji ves čas čakala tudi sama. V tretji sezoni se nam tako obeta še veliko preobratov, te bodo povzročili tudi novi liki, ki se pridružujejo ekipi.«

Zaključno sezono bodo razburkali tudi novi liki

Znanim obrazom, ki so že dodobra zaznamovali dogajanje v Vipavi se bodo pridružili novi liki, nekateri bodo pomembno prispevali k zasuku zgodbe, spet drugi bodo v Vipavo prinesli kopico prijateljskih vezi in svežih ljubezenskih iskric. V vlogi raziskovalnega Sandija bomo lahko spremljali Matica Valiča, v vlogo romantične Maje je stopila Veronika Železnik, pravično pravnico Patricijo upodablja Gorka Berden, skrivnostno Lidijo Alenka Tetičkovič in novega lekarnarja Blaž Setnikar.

Maša in Robert kot Monika in Kristjan v seriji.

Maša in Robert kot Monika in Kristjan v seriji. foto: Foto: Ana Gregorič

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Renato bo postal očka!
Svet slavnih
Ljubezen po domače: Renato bo postal očka!
naslednji članek
Novinarka, ki jo je nepričakovano zaročil Can Yaman
Svet slavnih
Novinarka, ki jo je nepričakovano zaročil Can Yaman