Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Alenka Husić ponosna na glasbeni dosežek

4. 3. 2021; 12.00
Avtor: J.K.
Sopranos Alenka Husić

Alenka Husić foto: Promocijska fotografija

Nova uspešnica skupine Sopranos »Ukradi me nazaj«, ki je na radijske postaje romala pretekli teden, že piše svoje prve uspeh. V roku enega tedna se je namreč uvrstila na lestvico SLO TOP50 – uradno lestvico največkrat predvajanih skladb na slovenskih radiih.

 »Mineva točno en teden od izida videospota za našo prečudovito balado Ukradi me nazaj. Hvala za vse prelepe odzive na pesem,« je ponosna in hvaležna pevka skupine Alenka Husić.

Ukradi me nazaj je med slovenskimi izvajalci zasedla 4. mesto med največkrat predvajanimi skladbami v Sloveniji, Sopranose pa so tako prehiteli le Klara Jazbec, Nina Pušlar in Jan Plestenjak

Skladba govori o pravi ljubezni, ki nikoli ni pozabljena in ki se nikoli ne izgubi. Govori o ponovnem srečanju dveh duš, katerih žar še vedno tli, s čimer pa se ustvari polje možnosti. Gre torej za zgodbo, ki jo večina še kako dobro pozna. 

Sopranos - Ukradi me nazaj foto: Promo foto

Kot pravijo sami, gre za najbolj čustveno pesem v njihovi karieri, v kateri se lahko najde prav vsak. Razkriva našo najbolj intimno plat, ki jo v življenju marsikdo po nepotrebnem skriva. »Alenka je izjemen interpret in tudi sam sem čakal na priliko, ko bodo lahko poslušalci slišali njeno subtilnejšo žensko plat. Pesem je z njenim vokalom tako zelo pitna in človeka spodnese« je o pesmi povedal Rok Lunaček, avtor glasbe in besedila.

prejšnji članek
Otroci bolj pogosto 'prebolevajo' okužbo brez simptomov
Zdravje
Otroci bolj pogosto 'prebolevajo' okužbo brez simptomov
naslednji članek
Sladka skrivnost Marjetke Vovk
Moda&Lepota
Sladka skrivnost Marjetke Vovk