Aleksander Lukašenko
Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod premestil več bataljonov

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Valentina Plaskan: Strah me je, da bi razočarala svoje življenje

4. 3. 2021; 10.00
Avtor: J.K.
valentina plaskan 1

Valentina Plaskan foto: Ana Kovač

Voditeljica in igralka Valentina ima veliko talentov, ki jih odkriva in razvija v želji, da ne bi razočarala svojega življenja.

»Ljudje hodijo v fitnes, na manikuro in v frizerske salone … Jaz priznam, da sem v tem aspektu zelo preprosta in ta čas raje namenim raziskovanju, učenju novih znanj. Zdi se mi namreč nekaj najlepšega svet dojemati preko svojih čutil in preko vsega tega, kar ti je dano, s čimer te je narava obdarila. Če povzamem vse to, me je strah, da bi razočarala svoje življenje. Tako da ja, če imajo nekateri fitnes, imam pa jaz pevski zbor,« je za Planet TV pojasnila igralka in dodala, da gre za nekoliko drugačen pevski zbor, v katerem jih pevka in performenka Zvezdana Novakovič uči grlenega petja.

Valentina Plaskan foto: Planet TV

Kakšno pa je grleno petje? To je drugačen, poseben način petja z neobičajno artikulacijo v žrelu in grlu. Alikvotno ali grleno petje je slišati tako, kot bi pelo več ljudi skupaj in ne samo eden. »Po navadi se moraš malo ogreti, sicer greš hitro v stiskanje grla,« še pojasnjuje Valentina, ki že šest let poučuje govor, preteklo leto pa je sodelovala tudi s filozofsko fakulteto pri projektu Filozofija gre v svet.

prejšnji članek
Sladka skrivnost Marjetke Vovk
Moda&Lepota
Sladka skrivnost Marjetke Vovk
naslednji članek
FOTO: Tako hudo seksi je Popov Sanjski moški
Resničnostni šovi
FOTO: Tako hudo seksi je Popov Sanjski moški