stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Še vedno samski!

9. 3. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
žan-janežič, zvita-feltna

Žan Janežič, Zvita Feltna foto: Arhiv Zvita Feltna

Leta tečejo tudi tistim, za katere se nam zdi, da bodo večno mladi. In čeprav še vedno spominjajo na najstnike, so svojega prvega tridesetletnika dobili tudi člani skupine Zvita Feltna. Namig: še vedno je samski!

Njihov basist Žan Janežič je namreč v torek, 2. marca, praznoval svoj trideseti rojstni dan. Čas neusmiljeno teče in čeprav bi si Žan verjetno želel velikega praznovanja na kakšnem glasbenem odru, pa v tem trenutku to žal ni mogoče. Prav zato so ga fantje na njegov rojstni dan že ob petih zjutraj presenetili pred njegovo hišo, mu zapeli in skupaj z njim nazdravili. »Ne počutim se nič drugače kot prej, leta so zame le številka. Še vedno sem po srcu najstnik, poln energije in pripravljen na nove izzive,« nam je zaupal slavljenec. Povedal je tudi, da je presenečenje pričakoval, saj ima družbo, ki je vedno pripravljena na takšne in drugačne podvige. Pravi, da imajo »Feltnaši« to v krvi.

Žan Janežič, Zvita Feltna foto: Arhiv Zvita Feltna

Žan je znan predvsem kot ljubljenec ženskega dela občinstva. Oboževalke Zvite Feltne pa zagotovo veseli tudi dejstvo, da je Žan še vedno samski. Mu bo številka trideset prinesla novo ljubezen? Ali mogoče samo kakšen pramen sivih las? Pustimo se presenetiti. Žanova največja želja za rojstni dan je, da bi z bendom lahko ponovno začeli nastopati. »Brez glasbe ni življenja in glasba je naše življenje,« nam je še povedal Žan. Tudi mi se pridružujemo njegovim željam in mu želimo uspešno pot še naprej.

prejšnji članek
Alma (Šverc komerc) razkrila, kaj jo privlači pri moških
Svet slavnih
Alma (Šverc komerc) razkrila, kaj jo privlači pri moških
naslednji članek
Lapuh - znanilec pomladi in zdravilna rastlina
Zdravje
Lapuh - znanilec pomladi in zdravilna rastlina