kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

la-palma, lava, izbruh-vukana Svet24.si

FOTO: Lava golta vse pred sabo, a naravi se je ...

blaz1 Svet24.si

Blaž Švab o tem, kaj je počel med poletjem, in ...

milan kucan 1990 bobo Reporter.si

Ljerka Bizilj: Kako sem postala »Kučanova ...

oshkosh, lkov 4x4, matej tonin Necenzurirano

Zakaj Tonin ni razkril, da bo kupil še 100 ...

SEVERINA Odkrito.si

Severina: Afera s črnogorskim mafijašem?

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Dvakratna nominiranka za oskarja uradno na slovenskem smučišču
| K.M.

Dvakratna nominiranka za oskarja uradno na slovenskem smučišču

Naomi Watts, Reuters

Govorice je po koncu snemanja na družbenih omrežjih potrdilo kar vodstvo smučišča samo, ki je ob tem delilo tudi nekaj govoric.

Pred mesecem dni so se v slovenskih medijih pojavile govorice, da v Slovenijo prihaja hollywoodska igralka Scarlett Johansson, ki naj bi na slovenskih smučiščih snemala svoj nov film. Kasneje so se govorice spremenile, saj naj bi v Slovenijo prišla dvakratna oskarjeva nominiranka Naomi Watts. Slednje pa so zdaj uradno potrdili pri smučišču Krvavec. 

"Ugibanj ni več! Tokrat resnična in ne dvojnica Naomi Watts je z ekipo uspešno zaključila del snemanja filma Neskončno neurje, ki se je odvijalo v pravem alpskem raju na Krvavcu. Izjemne snežne razmere in dih jemajoči razgledi so bili vrhunska kulisa, ki bo potovala po celem svetu v dramatični zgodbi glavne junakinje na poti samo-odkrivanja, ki se sprevrže v srhljivo zgodbo o preživetju," so zapisali pri omenjenem smučišču in ob tem delili serijo fotografij. Direktor Janez Janša je igralki namreč v dar podaril skulpturo snežinke obogateno z zlatnikom, graviranim s simboloma Krvavca in Slovenije.

Snemalna ekipa naj bi snemanje sicer nadaljevala tudi na smučišču Kanin. Naomi ima v filmu z originalnim naslovom Infinite Storm glavno vlogo Pam Bales, v filmu pa bosta med drugim zaigrala tudi Sophie Okonedo in Billy Howle.