Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dvakratna nominiranka za oskarja uradno na slovenskem smučišču

10. 3. 2021; 12.00
Avtor: K.M.
RTX2DUYF

Naomi Watts foto: Reuters

Govorice je po koncu snemanja na družbenih omrežjih potrdilo kar vodstvo smučišča samo, ki je ob tem delilo tudi nekaj govoric.

Pred mesecem dni so se v slovenskih medijih pojavile govorice, da v Slovenijo prihaja hollywoodska igralka Scarlett Johansson, ki naj bi na slovenskih smučiščih snemala svoj nov film. Kasneje so se govorice spremenile, saj naj bi v Slovenijo prišla dvakratna oskarjeva nominiranka Naomi Watts. Slednje pa so zdaj uradno potrdili pri smučišču Krvavec. 

"Ugibanj ni več! Tokrat resnična in ne dvojnica Naomi Watts je z ekipo uspešno zaključila del snemanja filma Neskončno neurje, ki se je odvijalo v pravem alpskem raju na Krvavcu. Izjemne snežne razmere in dih jemajoči razgledi so bili vrhunska kulisa, ki bo potovala po celem svetu v dramatični zgodbi glavne junakinje na poti samo-odkrivanja, ki se sprevrže v srhljivo zgodbo o preživetju," so zapisali pri omenjenem smučišču in ob tem delili serijo fotografij. Direktor Janez Janša je igralki namreč v dar podaril skulpturo snežinke obogateno z zlatnikom, graviranim s simboloma Krvavca in Slovenije.

Snemalna ekipa naj bi snemanje sicer nadaljevala tudi na smučišču Kanin. Naomi ima v filmu z originalnim naslovom Infinite Storm glavno vlogo Pam Bales, v filmu pa bosta med drugim zaigrala tudi Sophie Okonedo in Billy Howle. 

prejšnji članek
Kaj pomeni, če ženske pozabijo na mučenike?
Zdravje
Kaj pomeni, če ženske pozabijo na mučenike?
naslednji članek
Se bo šov Ljubezen po domače zaključil?
Resničnostni šovi
Se bo šov Ljubezen po domače zaključil?