stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ko potrka ljubezen: Leyla zasebno žalostna in osamljena

12. 3. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
Ilkyaz Arslan

Ilkyaz Arslan foto: FOX TV

Igralka kot kaže preživlja težke čase, vsaj tako razkriva sprehod po njenem družbenem omrežju.

Turška igralka Ilkyaz Arslan, ki nas v vlogi poslovne sekretarke Leyle Haktan zabava v seriji Ko potrka ljubezen, je pravzaprav novinka v svetu serij in upodabljanju likov pred kamero. Doslej je namreč igrala zgolj v dveh serijah, prvič leta 2019 kot komisarka Balu, drugič pa kot tajnica karizmatičnega Serkana Bolata.

Leyla je v omenjeni seriji simpatično zmedena in čeprav ne prekipeva pogosto od vedrine, jo vsekakor dojemamo kot pozitiven lik. Morda vas bo ravno zaradi tega presenetilo, da je igralka v resničnem življenju zelo resne narave, kar je zlasti izrazito v obdobju epidemije, ko se sooča s številnimi težavami. S spletnim prijateljem namreč nemalokrat mimobežno deli temačne občutke, tekom katerih sporoča, da preživlja težke čase, da je žalostna, osamljena ter da se spominja časov, ko se je še znala smejati. Kaj natanko se dogaja, ni znano, je pa v eni izmed zadnjih objav dejala, da je postala mojstrica tega, da se znajde na nepravem mestu ob nepravem času.

28-letnica je sicer pričela svojo igralsko kariero graditi na odrskih deskah, diplomirala je namreč na oddelku za uprizoritvene umetnosti Univerze v Anadoluju. Pozornost je pritegnila z vlogami v štirih gledaliških predstavah, pohvali pa se lahko tudi z nagrado za najboljšo stransko igralko.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Nataša Gorenc ne bo klonila
Svet slavnih
Nataša Gorenc ne bo klonila
naslednji članek
Horoskop: Preglejte svoje poslovne odnose
Horoskop
Horoskop: Preglejte svoje poslovne odnose