901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Noseča znana Slovenka morala na nujno operacijo

14. 3. 2021; 10.04
Avtor: K.M.
Lara Koren Nastran in Jaka Nastran

Lara Koren Nastran in Jaka Nastran foto: Nejc Lasič

Za nosečo nekdanjo miss Gaming in spletno vplivnico Laro Koren Nastran je zelo težak dan. V četrtem mesecu nosečnosti je morala zaradi hudih bolečin na nujno operacijo. Zgodba se je končala srečno, vseeno pa je za njo velika psihična in fizična preizkušnja.

Priljubljena slovenska vplivnica Lara Koren Nastran, ki ima na družbenem omrežju več kot 30 tisoč sledilcev, z možem avgusta pričakuje tretjega otroka. Za njo pa je preizkušnja, ki je ne želi doživeti nihče, kaj šele noseča bodoča mati.

Preverite še, kako je Lara razkrila, da je že tretjič noseča. KLIKNITE >>TUKAJ<<.

Lari so morali namreč operativno odstraniti slepič, pred operacijo pa je zapisala, da jo bo vsak hip kap od groze, kljub temu, da jo vsi mirijo, da bo z dojenčkom vse v najlepšem redu. Dobrih šest ur po tem se je že oglasila svojim sledilcem in povedala, da se je v operacijski zjokala, saj je bil kot eden izmed možnih zapletov tudi splav otroka. "Na srečo me je iz narkoze zbudilo tisto brcanje, in to tako močno, kot da bi hotel/hotla pokazati, da je tukaj, da ne gre nikamor," je povedala Lara in s tem razveselila tako bližnje kot številne sledilce. 

Danes zjutraj je še pojasnila, da se je huda bolečina začela kar naenkrat in da je lahko šele na urgenci, potem, ko je dobila protibolečinska sredstva, sploh povedala, kje jo boli. Razložila je še, da je imela srečo, ker maternica še ni dovolj visoko in da so imeli zdravniki zato nekoliko lažje delo. "Zdaj sem ok, samo fizično sem slabo, me je pa včeraj, ko so me postavili pred dejstvo, res zvilo."

prejšnji članek
Nuška Drašček uživa v branju
Svet slavnih
Nuška Drašček uživa v branju
naslednji članek
Jennifer Lopez in Alex Rodriguez ZANIKALA konec razmerja
Svet slavnih
Jennifer Lopez in Alex Rodriguez ZANIKALA konec razmerja
#obraziavenija
obraziavenija