stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Marjetka Vovk: Imamo veliko razlogov, da si rečemo, da nam gre dobro

15. 3. 2021; 12.01
Avtor: C.U.
Dobr’ gre - slika

Marjetka Vovk foto: Neo Visuals

Dvojec Maraaya je začutil, da je čas za pozitivo!

Maraaya nadaljujeta uspešno glasbeno zgodbo, ki sta jo začela s hitoma Obujem nove čevlje in Drevo, saj v svet pošiljata novo pesem "DOBR' GRE". Marjetka in Raay z novo pesmijo nadaljujeta svojo pot z glasbo v slovenskem jeziku in zgodbo, ki jo je z lastnimi teksti začela ustvarjati Marjetka. Pesem "DOBR' GRE" predstavlja polno energije, pozitive, smeha, nalezljive melodije in prave mere sodobne produkcije. Z njo pa na radijskih kanalih, televizijskih postajah in Youtube kanalu odpirata glasbeno pomlad, ki je tik pred vrati. 

Marjetka Vovk, Raay foto: Neo Visuals

Marjetka je nov izid skladbe pospremila z besedami: "Začutila sva, da je čas za pozitivno, nasmejano, sproščeno in plesno pesem. Tako, ki te motivira, ti dvigne razpoloženje in te spomni, da imamo veliko razlogov, da si rečemo: 'Res mi DOBR' GRE!'
Sreča je v majhnih stvareh in nas spremlja na vsakem koraku, samo opaziti jo moramo znati. Vsak dan prinese nov začetek, le izkoristiti ga moramo."

Raay pa ob tem dodaja: "Pozitivna energija je nalezljiva. Včasih rabimo samo eno pesem, ki nas dvigne, nas sprosti in popravi razpoloženje. Tudi, ko kakšna stvar kdaj izgleda neobetavna, si velikokrat rečeva, da je že za nekaj dobra. Ponavadi, ko pogledava za nazaj, je res tako. Verjameva, da nama življenje prinaša ravno tisto, kar potrebujeva."


prejšnji članek
Tedenski horoskop: okrepila se bo energija za ljubezen
Horoskop
Tedenski horoskop: okrepila se bo energija za ljubezen
naslednji članek
Slovenska radijka tik pred tem, da postane mama
Svet slavnih
Slovenska radijka tik pred tem, da postane mama