požar Škofljica
Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine Škofljica s pozivom vsem mladim staršem z otroki

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ugodno oddam sina: Voditeljica o Sloveniji

17. 3. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
irina-čulinović

Irina Čulinović foto: Nova TV

Se je šalila?

Irina Čulinović je priljubljena hrvaška radijska in televizijska voditeljica, ki smo jo pri nas spoznali tekom spremljanja dveh sezon šova Ugodno oddam sina. Hrvaški šov je vse od začetka leta na POP TV spremljalo visoko število slovenskih gledalcev, kar zaradi izjemnega odziva dobro vedo tudi udeleženci šova, ki so nam nedavno zaupali, da slovenska publika z njimi navezuje stike prek družbenih omrežij.

A Hrvatom za zanimanje sosedov nemara ni ravno mar, na kar nakazuje voditeljičina objava kratkega videa, tekom katerega  odgovarja na vprašanje o glavnem mestu Slovenije. »Slovenija, počakaj, samo sekundo, ne morem se spomniti, to je sramota …« Ker ne pozna odgovora, ji sogovornik 'pomaga' s črkama M in A (ma), voditeljica pa zatem izstreli, da je glavno mesto Slovenije Madrid. 

Video je seveda šaljive narave, nastal pa je zgolj z voditeljičinim odpiranjem ust (lip sync), kar velja za priljubljeno razvedrilno vsebino družbenega omrežja Tik Tok. Originalni posnetek je nastal leta 2019 v srbskem šovu Zadruga, kjer razvpita resničnostna zvezdnica Miljana Kulić resnično ni poznala pravega odgovora, njeno nepoznavanje geografije pa je na družbenih omrežjih izzvalo pravi ur nebes.

Irina Čulinović

Irina Čulinović foto: Nova TV

prejšnji članek
Dom Jurija Zrneca med karanteno
Svet slavnih
Dom Jurija Zrneca med karanteno
naslednji članek
Horoskop: Se vam vaši prijatelji odmikajo?
Horoskop
Horoskop: Se vam vaši prijatelji odmikajo?