Aleksander Lukašenko
Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod premestil več bataljonov

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški odkrito o svojih travmah

21. 3. 2021; 11.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
gregor-čeglaj, sanjski-moški

Gregor Čeglaj, Sanjski moški foto: POP TV

Novi sanjski moški, 30-letni Gregor Čeglaj s Škofljice, nobenemu otroku ne privošči tako težkega otroštva, kot sta ga imela z bratom dvojčkom Urošem.

Uteho je našel v športu, v katerem je poleg izklesanega telesa pridobil tudi vztrajnost, sposobnost sodelovanja, vztrajanja, ko je težko, in disciplino. Mladeniča s številnimi tetovaža-mi so življenjske preizkušnje okrepile, z intenzivnim delom na sebi pa je postal odgovoren moški, ki bo ljubljeni ženski dal svoje srce, jo zaščitil in bil neskončno romantičen. »Šele zdaj sem pripravljen na pravo zvezo in tudi pravo partnerico, s katero bi si želel ustvariti družino,« iskreno pravi.

»Z mamo sva se veliko pogovarjala o mojih travmah, pa tudi sam sem se lotil reševanja nekaterih vzor-cev, po katerih sem deloval, pa si nisem želel. Ko sem bil v zvezi z nekaterimi puncami, sem videl, da se mi to ponavlja. Zato sem bil še toliko bolj odločen delati na sebi in se rešiti vsega, kar mi je povzro-čalo probleme. Le delo na sebi je najboljše delo! Da spoznaš, da si sam odgovoren za svoje življenje, da boš živel tako, kot si boš naredil, da za tvoje težave niso 'krivi' drugi. Počasi sem postajal oseba, kakršna sem želel biti,« pove Gregor, ki je že dve leti samski. Pred kakšnim letom je začutil, da je pripravljen na novo zvezo. Zato se je tudi odločil, da se udeleži oddaje, saj se mu zdi primeren trenutek, da najde svojo bodočo ženo.

Gregor Čeglaj, Sanjski moški foto: POP TV

»Vem, kaj bi rad, znam ceniti stvari, ne zdi se mi več vse samoumevno. Nekateri bi mi rekli, zakaj pa nisi tega naredil prej, vendar sem vesel, da nisem, saj tak zakon zagotovo ne bi obstal, obenem pa sem tudi vesel, da sem svojemu otroku prihranil marsikaj, pa tudi ne plačujem preživnine. Zdaj v zvezo stopam zrel, odrasel in brez obremenitev,« pravi Gregor, ki obvlada še kopico drugih stvari: zna prati, pospravljati, kuhati, celo speči zavitek, znan pa je po svojih štrukljih. Izbranki bo z veseljem pripravil romantično večerjo. Obožuje sončne vzhode in zahode, v avtomobilu si rad na ves glas navije romantično glasbo.

prejšnji članek
Slavko Bobovnik zavihal rokave in počistil tujo nesnago
Svet slavnih
Slavko Bobovnik zavihal rokave in počistil tujo nesnago
naslednji članek
Maša Grošelj zna uživati
Svet slavnih
Maša Grošelj zna uživati