Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Krešo (Šverc komerc) in žena v intimnih prizorih

24. 3. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
Krešo, Na granici, Šverc komerc

Krešo foto: Promocijski material

Igralec Momčilo Otašević je svojo ženo Jeleno spoznal med snemanjem hrvaške telenovele, po dolgih letih pa sta spet združena. Videti sta neverjetno!

Momčilo Otašević, ki je v seriji Šverc komerc navduševal v vlogi Kreša, in Jelena Perčin Otašević  sta se spoznala med snemanjem hrvaške telenovele  Zora v Dubrovniku (Zora dubrovačka) leta 2013, zaljubila pa sta se šele dve leti kasneje, med snemanjem serije Kar bo, pa bo (Kud puklo da puklo). Obe seriji smo lahko spremljali tudi na slovenskih televizijah. Vseeno pa kar nekaj let nista igrala skupaj, zdaj pa sta sprejela nov, nekoliko drugačen projekt. Momčilo in Jelena sta namreč zvezdi nove kampanje produkta za lase. 

"Glede na to, da dolgo nisva delala skupaj, sem se spraševal, kako bo to videti zdaj, ko sva mož in žena. A bilo je odlično. Bil sem bolj sproščen kot drugače, tukaj je moja polovica," je za medije o snemanju povedal priljubljeni igralec.

Igralca sta si večno zvestobo obljubila leta 2018, ko je bila Jelena že noseča z njuno prvorojenko Mašo, konec leta 2020 pa se jima je pridružil še sin Jaška. Jelena ima sicer iz prejšnjega zakona še hči Loto. 

prejšnji članek
Iskreno priznanje Tine Maze
Svet slavnih
Iskreno priznanje Tine Maze
naslednji članek
Posteljna zabava Anje Ramšak in Roberta Roškarja
Svet slavnih
Posteljna zabava Anje Ramšak in Roberta Roškarja