hiša 5
Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto poplavljenih: »Cilj ni samo streha nad glavo«

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Princ Harry si je v ZDA našel službo

24. 3. 2021; 12.00
Avtor: STA
princ harry OBREZ

Princ Harry foto: Profimedia

Britanski princ Harry si je v ZDA našel službo pri startup podjetju BetterUp, ki podjetjem svetuje na področju duševnega zdravja in izboljšanja poklicnega razvoja. S tem se bo ukvarjal tudi princ Harry.

Vojvoda sussekški bo po besedah izvršnega direktorja podjetja Alexija Robichauxa razširil svoje delo, ki ga opravlja že leta. To je zavzemanje za to, da se več pozornosti nameni preventivi na področju duševnega zdravja in človeškega potenciala po vsem svetu.

Harry je ob tem v blogu na spletni strani podjetja izrazil navdušenje, da se jim lahko pridruži. "V desetletju delovanja v vojski sem se naučil, da je treba poleg fizične odpornosti graditi tudi duševno," je poudaril.

Harry in Meghan foto: Profimedia

"Trdno verjamem, da osredotočanje na naše duševno zdravje odpira potencial in priložnost, za katera nismo nikoli vedeli, da ju imamo v sebi," je dodal princ, ki je tudi sam sodeloval v programu startupa.

"Pri samooptimizaciji ne gre za popravljanje nečesa, kar je pokvarjeno," je še poudaril v zapisu. "Gre za razvijanje v našo najboljšo različico, ne glede na to, kaj nam življenje prinese," je zapisal.

Platforma podjetja BetterUp, ustanovljenega leta 2013, kombinira behavioristično znanost, umetno inteligenco in treninge ljudi, da bi optimizirali osebnostno rast in profesionalni razvoj. Ima več kot 270 zaposlenih in mrežo okoli 2000 trenerjev. Med drugim svetuje ameriški vesoljski agenciji Nasa ter podjetjem Mars, Snap in Warner Media.

Princ Harry si je tako našel novo delo, potem ko je lani skupaj s soprogo Meghan opustil kraljeve dolžnosti in se preselil v ZDA. V javnosti je sredi meseca močno odmeval njun intervju z Oprah Winfrey, v katerem sta razkrila številne podrobnosti svojega življenja na britanskem dvoru, mnoge so šokirale javnost. Meghan je med drugim v intervjuju povedala, da je med njeno nosečnostjo neimenovani predstavnik Buckinghamske palače ugibal, kako temna bo koža njunega otroka.

prejšnji članek
POP TV bo prekinil predvajanje serije Ko potrka ljubezen!
Svet slavnih
POP TV bo prekinil predvajanje serije Ko potrka ljubezen!
naslednji članek
Simpatična Anamaria Lampič takole uživa s fantom
Svet slavnih
Simpatična Anamaria Lampič takole uživa s fantom