kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

SEVERINA Odkrito.si

Severina: Afera s črnogorskim mafijašem?

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Številke ponorele, veliko zanimanje za 'novo' dekle sanjskega Gorana
| J.K.

Številke ponorele, veliko zanimanje za 'novo' dekle sanjskega Gorana

Goran in Claudia Lucia, RTL, Instargam

Odkar je Goran Jurenec razkril, da se je v London preselil z nekdanjim dekletom Claudio Lucio, zanimanje za skrivnostno lepotico strmo narašča. Število sledilcev na Instagramu se je v kratkem času vzpelo na več kot 49.000 …

Konec tedna je odjeknila vest, da sta se Goran Jurenec iz prve sezone hrvaškega šova Sanjski moški in vplivnica Hana Rodić razšla, temu pa je sledilo obračunavanje in pranje umazanega perila prek spletnih omrežij. Medtem ko drug drugega obtožujeta širjenja neresnic, zaradi česar je Hana v zadnji objavi zagrozila celo s sodiščem, pa so drame željni sledilci svojo pozornost usmerili tudi v skrivnostno lepotico, ki se je namesto Hane z Goranom preselila v London. 

Foto: RTL - Hana in Goran

Kdo je Goranova 'nova' ljubezen?

Vlogerka Claudia Lucia je pravzaprav nekdanje dekle sanjskega Gorana, ki se je po njegovih težavah s Hano znova znašla v njegovem objemu. Kot je pojasnil Goran, sta pričela stike vzpostavljati, ko je iskal uteho zaradi številnih prepirov s Hano.  O Claudii Lucii za enkrat ni veliko znanega, razen tega, da rada odkriva svet in snema plaže. 27-letnica ima namreč svoj YouTube kanal, na katerem objavlja utrinke iz potovanj. Zelo veliko zanimanja je požel tudi njen Instagram profil, katerega ogled je mogoč samo z oddajo prošnje za slednje. Radovednežev je na tisoče, kar dokazuje strma rast sledilcev, samo v nocojšnjih nočnih urah ji je denimo pričelo slediti več kot 4000 ljudi.