favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Številke ponorele, veliko zanimanje za 'novo' dekle sanjskega Gorana

29. 3. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
goran in lucia

Goran in Claudia Lucia foto: RTL, Instargam

Odkar je Goran Jurenec razkril, da se je v London preselil z nekdanjim dekletom Claudio Lucio, zanimanje za skrivnostno lepotico strmo narašča. Število sledilcev na Instagramu se je v kratkem času vzpelo na več kot 49.000 …

Konec tedna je odjeknila vest, da sta se Goran Jurenec iz prve sezone hrvaškega šova Sanjski moški in vplivnica Hana Rodić razšla, temu pa je sledilo obračunavanje in pranje umazanega perila prek spletnih omrežij. Medtem ko drug drugega obtožujeta širjenja neresnic, zaradi česar je Hana v zadnji objavi zagrozila celo s sodiščem, pa so drame željni sledilci svojo pozornost usmerili tudi v skrivnostno lepotico, ki se je namesto Hane z Goranom preselila v London. 

Hana in Goran foto: RTL

Kdo je Goranova 'nova' ljubezen?

Vlogerka Claudia Lucia je pravzaprav nekdanje dekle sanjskega Gorana, ki se je po njegovih težavah s Hano znova znašla v njegovem objemu. Kot je pojasnil Goran, sta pričela stike vzpostavljati, ko je iskal uteho zaradi številnih prepirov s Hano.  O Claudii Lucii za enkrat ni veliko znanega, razen tega, da rada odkriva svet in snema plaže. 27-letnica ima namreč svoj YouTube kanal, na katerem objavlja utrinke iz potovanj. Zelo veliko zanimanja je požel tudi njen Instagram profil, katerega ogled je mogoč samo z oddajo prošnje za slednje. Radovednežev je na tisoče, kar dokazuje strma rast sledilcev, samo v nocojšnjih nočnih urah ji je denimo pričelo slediti več kot 4000 ljudi.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Nova voditeljica je Martina iz Sanjskega moškega!
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Nova voditeljica je Martina iz Sanjskega moškega!
naslednji članek
Horoskop: Objela vas bodo čustva
Horoskop
Horoskop: Objela vas bodo čustva