požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Najini mostovi: Lekarnar prinaša s seboj grenko skrivnost

31. 3. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
Lekarnar Maks - Blaž Setnikar

Blaž Setnikar v vlogi lekarnarja Maksa foto: POP TV

Je lekarnar zgolj lik, ki bo popestril Valerijino življenje? Ali pa obstaja za njegov prihod v Vipavo precej bolj dober razlog …

Medtem ko se lekarnar Maks nekoliko nerodno, a simpatično smuka okoli Valerije Furlan, se vam je morda porodilo vprašanje, kdo je v resnici ta mladi kavalir, in ali se je tam resnično znašel po naključju. Slednje je zanimalo tudi nas, zato smo se obrnili na POP TV in malce poklepetali o skrivnostnem lekarnarju. 

Blaž Setnikar v vlogi lekarnarja. foto: Voyo

»Maksov prihod v Vipavo je resda nekoliko skrivnosten. Na prvi pogled se zdi, da je Vipava po Suzaninem odhodu seveda potrebovala novega lekarnarja, a kaj kmalu vidimo, da bodo Baronovi umazani posli in naključne nesreče tudi v Maksovem interesnem polju. Po tem, ko se v raziskovalnem procesu pridruži še Moniki in ga vse bolj zanima Vitova nesreča, bodo gledalci povezali nekatere vzporednice. A naj le-te tekom zgodbe odkrijejo kar sami,« so nam pojasnili na POP TV in nam za konec zaupali še, da se bo Maks med raziskovalnim procesom vse bolj zapletal tudi na ljubezenskem področju, zaradi česar se bo izkazalo, da je njegov prihod obrodil sadove.

prejšnji članek
Hana po pravico na sodišče
Svet slavnih
Hana po pravico na sodišče
naslednji članek
Horoskop: Ne trudite se osrečiti tistih, ki iščejo razloge za nesrečo
Horoskop
Horoskop: Ne trudite se osrečiti tistih, ki iščejo razloge za nesrečo