Urban Purgar Svet24.si

Purgar zaradi nasilništva v zapor

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

cepljenje Svet24.si

Obvezno cepljenje da ali ne? Trije pravniki ...

brecelj hojs pl Reporter.si

Podel napad SDS na Erika Breclja: kirurg, ki ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

Sonja Plešnar Odkrito.si

(Ljubezen po domače) - Sonja Plešnar: “Vem, da...

ronaldo Ekipa24.si

PREVARALA RONALDA! Sodišče jo je poslalo v ZAPOR!

Tjaša in Uroš Steklasa: Rada se imava in to rada pokaževa
| K.M.

Tjaša in Uroš Steklasa: Rada se imava in to rada pokaževa

Tjaša Hrovat Steklasa in Uroš Steklasa, Arhiv izvajalcev

Glasbeni in zaljubljeni par Tjaša Hrovat Steklasa in Uroš Steklasa sta spet navdušila z novo romantično pesmijo in videospotom. Ob tem pa glasno povesta, da imata za prihodnost velike plane in da komaj čakata, da jih začneta uresničevati.

"Izdajava nama najljubšo pesem najine Doze romantike (ime najinega albuma). Pesmi sva dala naslov Ne dam. Kot ste pri nama že vajeni, gre za pesem z ljubezensko tematiko. To nama gre dobro, rada se imava in to rada pokaževa tudi v najinih pesmih," sta ob izidu nove pesmi Ne dam povedala glasbenika, ki vedno znova navdušita z dozo romantike in pristnimi čustvi, ki jih vključita v svoje glasbene projekte. Ob izidu pesmi pa sta javnosti predstavila tudi videospot, ki sta ga izdala z že uigrano ekipo, saj je Andrej Pratnemer posnel prav vse njune videospote. 

Novost

Z novo pesmijo sta Uroš in Tjaša predstavila tudi svoj band, ki je sestavljen iz samih vrhunskih slovenskih glasbenikov, ki imajo za seboj ogromno kilometrino koncertov. Z bandom sta sicer že lansko poletje posnela vse pesmi za njun album, a ga javno predstavljata šele zdaj. "Komaj čakava na sproščanje ukrepov, da končno lahko uresničiva dolgoletno željo – da začneva s turnejo koncertov po celi Sloveniji ob spremljavi najboljšega benda. In uresničitev te želje z glasbenega in kreativnega vidika sploh ni več tako daleč, trenutno lahko samo nemočno čakamo na zeleno luč."

Foto: Arhiv izvajalcev - Tjaša Hrovat Steklasa in Uroš Steklasa z bandom

Pozitivni odzivi

"Prvi odzivi so čudoviti. Dobivava ogromno sporočil in lepih komentarjev na novo pesem in videospot, tudi ogledi se neverjetno hitro nabirajo – YouTube ima kar malo težav s sprotnim procesiranjem. Nazadnje sva bila tako prijetno presenečena ob spletnem izidu albuma, ko se je zaradi prevelikega zanimanja sesula najina spletna stran. Neizmerno sva hvaležna za vse, ki naju radi spremljajo in vedno podpirajo pri vsem, česar se lotiva. Za prihodnost imava velike plane in komaj čakava, da jih začneva uresničevati," še pravita Uroš in Tjaša.