tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

Creator Njena.si

Jesen bo v znamenju tega trenda

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Zadnji del serije Najini mostovi presenetil gledalce
| J.K.

Zadnji del serije Najini mostovi presenetil gledalce

Najini mostovi, VOYO

Gledalci, ki so si zaključek serije ogledali na Voyo, so bili presenečeni nad epilogom zgodbe, ki sta ga prepletala tako žalost, kot tudi veselje. Kaj pa o koncu napete nadaljevanke pravita glavna igralca?

V soboto so na VOYO objavili zadnji del priljubljene serije Najini mostovi. Gledalci, ki so si zaključek že ogledali, so na spletu strnili kar nekaj zanimivih misli, med katerimi so med poplavo pohval izstopali tudi tisti, ki nad epilogom zgodbe niso bili navdušeni. Kako pa sta zaključek okusila glavna igralca, Robert Korošec in Maša Grošelj?

Foto: POP TV - Najini mostovi

»Vsi, ki so zaključek že premierno videli na VOYO, so v sebi že zagotovo podali kakšen zanimiv komentar ali pa neodobravanje, sam pa se spomnim, kako vroče je bilo v Vipavi tistega dne, ko smo snemali zaključen prizor. Vse stvari so se končno postavile na svoje mesto in sreča ni mogla biti večja, tako pred kot za kamero. Upam, da se bodo s tem strinjali vsi, ki so zaključek serije že videli in vsi, ki bodo nanj nestrpno še čakali nekaj časa,« je dejal Robert, Maša pa je dodala, da je bila serija skoraj tako turbulentna kot obdobje, v katerem so jo gledalke in gledalci zvesto spremljali. 

»Vesela sem, da sem bila del takšne široke zgodbe in še danes pogrešam Vipavsko gostoljubje, ulice in malce seveda tudi Moniko. Skozi razplet zgodbe je počasi tudi sama dozorevala in sprejemala pomembne odločitve. V vsem se morda nisva čisto strinjali, verjamem pa, da je zaključek Najinih mostov prav takšen, kakršnega so si naši gledalci tudi želeli. Kaj to pomeni, pa bodo tokrat ekskluzivno lahko videli vsi VOYO naročniki in veselim se prvih odzivov na razplet te naše vipavske zgodbe.«