reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zadnji del serije Najini mostovi presenetil gledalce

12. 4. 2021; 05.00
Avtor: J.K.
najini mostovi

Najini mostovi foto: VOYO

Gledalci, ki so si zaključek serije ogledali na Voyo, so bili presenečeni nad epilogom zgodbe, ki sta ga prepletala tako žalost, kot tudi veselje. Kaj pa o koncu napete nadaljevanke pravita glavna igralca?

V soboto so na VOYO objavili zadnji del priljubljene serije Najini mostovi. Gledalci, ki so si zaključek že ogledali, so na spletu strnili kar nekaj zanimivih misli, med katerimi so med poplavo pohval izstopali tudi tisti, ki nad epilogom zgodbe niso bili navdušeni. Kako pa sta zaključek okusila glavna igralca, Robert Korošec in Maša Grošelj?

Najini mostovi foto: POP TV

»Vsi, ki so zaključek že premierno videli na VOYO, so v sebi že zagotovo podali kakšen zanimiv komentar ali pa neodobravanje, sam pa se spomnim, kako vroče je bilo v Vipavi tistega dne, ko smo snemali zaključen prizor. Vse stvari so se končno postavile na svoje mesto in sreča ni mogla biti večja, tako pred kot za kamero. Upam, da se bodo s tem strinjali vsi, ki so zaključek serije že videli in vsi, ki bodo nanj nestrpno še čakali nekaj časa,« je dejal Robert, Maša pa je dodala, da je bila serija skoraj tako turbulentna kot obdobje, v katerem so jo gledalke in gledalci zvesto spremljali. 

»Vesela sem, da sem bila del takšne široke zgodbe in še danes pogrešam Vipavsko gostoljubje, ulice in malce seveda tudi Moniko. Skozi razplet zgodbe je počasi tudi sama dozorevala in sprejemala pomembne odločitve. V vsem se morda nisva čisto strinjali, verjamem pa, da je zaključek Najinih mostov prav takšen, kakršnega so si naši gledalci tudi želeli. Kaj to pomeni, pa bodo tokrat ekskluzivno lahko videli vsi VOYO naročniki in veselim se prvih odzivov na razplet te naše vipavske zgodbe.«

prejšnji članek
Uradno: posneli vnovično srečanje 'Prijateljev'
Svet slavnih
Uradno: posneli vnovično srečanje 'Prijateljev'
naslednji članek
To so nebesna znamenja, ki menijo, da so boljša od drugih
Horoskop
To so nebesna znamenja, ki menijo, da so boljša od drugih
#nasazenazenska
nasazenazenska