EU Digitalno COVID potrdilo Svet24.si

Pozor, če ste digitalno covidno potrdilo ...

blato Pivola Svet24.si

Odpadno blato odstranjeno, a nekaj še vedno smrdi

pct-pogoj, preverjanje, koronavirus Svet24.si

Ogorčenje: v državni zbor vpadli inšpektorji in...

igor zorcic bobo1 Reporter.si

Igor Zorčič bo ustanovil stranko do konca leta, ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Lepo je biti minister Dikaučič #kolumna

Jan Knez Njena.si

Bo Jan kljub porazu ostal na Kmetiji

maribor gw Ekipa24.si

Težavam pa kar NI IN NI VIDETI KONCA, ...

Najini mostovi: Igralka po snemanju v solzah
| J.K.

Najini mostovi: Igralka po snemanju v solzah

Tina Gorenjak, Ksaver Šinkar

Tina Gorenjak se gledalcem z likom spletkarske Karmen Furlan ni ravno prikupila, poudarja pa, da so v resničnem življenju njeni odnosi povsem drugačni. To je tudi razlog, da so jo premagale solze ...

Igralka Tina Gorenjak je bila na zadnji snemalni dan serije Najini mostovi močno ganjena. A ne le, ker se je morala posloviti od svojega lika in ekipe, pač pa, ker je prejela lepo pozornost. »Za slovo sem dobila ta čudovit šopek in potočila kar nekaj solz ganjenosti. Hvala vsem! Čudoviti ste,« je na družbenem omrežju zapisala Tina ter oboževalcem pokazala šopek ter utrinek, ki ga je ob slovesu posnela ekipa ustvarjalcev serije.

Igralka se je ob tem dotaknila še svojega lika, katerega osebnost ji še zdaleč ni blizu. »V nasprotju s Karmen, likom ki ga igram, sem oseba, ki ji izredno veliko pomenijo lepi, topli, iskreni in pristni odnosi. Tako osebni, kot poslovni. Prav takšno vzdušje se je zgradilo med nami v času snemanja, ki je sicer potekalo hitro in profesionalno,« je dejala Tina in zapis zaključila z iskreno željo, da bi lahko publiko kmalu razveseljevala z novo vlogo in novim projektom.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?