severina Svet24.si

Nasilje v stanovanju hrvaške zvezdnice

Ricky Lee Sneve Svet24.si

Desetletnik utonil, potem ko je iz reke rešil ...

tonin voijaki vaja Reporter.si

Minister Tonin pod trumo vojakov: mu res ni ...

knjižnica Svet24.si

Novi zakon o tujcih kriv za skrbi in glavobole ...

aleš-hojs Necenzurirano

Hojs ima novo divizijo za tajno prisluškovanje

jagode, sveže, zelenjava, trik Odkrito.si

Preprosto: Sveže sadje in zelenjava kar 3 TEDNE!

Mojca Fatur Njena.si

Mojca Fatur objavila redko fotografijo 15-letne ...

Sanjski moški: Lara razkrila svojo plat zgodbe
| J.K.

Sanjski moški: Lara razkrila svojo plat zgodbe

Lara in Gregor, POP TV

Čeprav je Lara Mlaker med prvimi zapustila šov Sanjski moški, je s svojim prihodom pritegnila največ pozornosti. Kako le ne, ko so se prižgale kamere, je namreč ugotovila, da Gregorja Čeglaja prav dobro pozna. Kakšna je njuna skupna preteklost, je javnosti zaupala za oddajo POP IN.

Kako se je Lara Mlaker v resnici počutila, ko je na koncu rdeče preproge uzrla Gregorja Čeglaja? Kaj so zanjo predstavljali tisti prvi trenutki spoznanja? »Neko tako situacijo, ki si je ne more nobena punca niti predstavljati. Ni bilo prijetno,« je pojasnila Lara in dodala, da so jo ob stopanju proti Gregorju prežemale misli, da bi se kar obrnila in odkorakala nazaj proti avtu.

Foto: POP TV - Lara Mlaker je za oddajo POP IN razkrila, kaj se je zgodilo.

Ob videnem se gledalci seveda sprašujejo, kakšna je njuna preteklost. Kaj se je pravzaprav zgodilo med njima? »Midva sva si dolgo časa dopisovala, nekajkrat sva šla na zmenek in potem se je kar naenkrat brez kakršnihkoli zapletov situacija zaključila. V bistvu doslej nisva imela priložnosti tega razčistiti,« je pojasnila Lara, ki meni, da je njuna skupna zgodovina vplivala na to, da se Gregor ni odločil, da jo popelje s seboj na ljubezensko pustolovščino, ki jo bomo spremljali pred malimi ekrani.

»Pred kamerami ne bi vedela, kako komunicirati eden z drugim, glede na to, da so bile nerazrešene stvari iz preteklosti. Zato se mi zdi, da je bilo tako najboljše,« je sklenila 22-letnica.