Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sanjski moški: Lara razkrila svojo plat zgodbe

20. 4. 2021; 10.00
Avtor: J.K.
lara in gregor

Lara in Gregor foto: POP TV

Čeprav je Lara Mlaker med prvimi zapustila šov Sanjski moški, je s svojim prihodom pritegnila največ pozornosti. Kako le ne, ko so se prižgale kamere, je namreč ugotovila, da Gregorja Čeglaja prav dobro pozna. Kakšna je njuna skupna preteklost, je javnosti zaupala za oddajo POP IN.

Kako se je Lara Mlaker v resnici počutila, ko je na koncu rdeče preproge uzrla Gregorja Čeglaja? Kaj so zanjo predstavljali tisti prvi trenutki spoznanja? »Neko tako situacijo, ki si je ne more nobena punca niti predstavljati. Ni bilo prijetno,« je pojasnila Lara in dodala, da so jo ob stopanju proti Gregorju prežemale misli, da bi se kar obrnila in odkorakala nazaj proti avtu.

Lara Mlaker je za oddajo POP IN razkrila, kaj se je zgodilo. foto: POP TV

Ob videnem se gledalci seveda sprašujejo, kakšna je njuna preteklost. Kaj se je pravzaprav zgodilo med njima? »Midva sva si dolgo časa dopisovala, nekajkrat sva šla na zmenek in potem se je kar naenkrat brez kakršnihkoli zapletov situacija zaključila. V bistvu doslej nisva imela priložnosti tega razčistiti,« je pojasnila Lara, ki meni, da je njuna skupna zgodovina vplivala na to, da se Gregor ni odločil, da jo popelje s seboj na ljubezensko pustolovščino, ki jo bomo spremljali pred malimi ekrani.

»Pred kamerami ne bi vedela, kako komunicirati eden z drugim, glede na to, da so bile nerazrešene stvari iz preteklosti. Zato se mi zdi, da je bilo tako najboljše,« je sklenila 22-letnica.

Lara Mlaker

Lara Mlaker foto: POP TV

prejšnji članek
Miran Rudan zaradi razmerja z 20 let mlajšo nikoli ni naletel na ovire
Svet slavnih
Miran Rudan zaradi razmerja z 20 let mlajšo nikoli ni naletel na ovire
naslednji članek
Lea Sirk se je poslovila od dolgih las
Svet slavnih
Lea Sirk se je poslovila od dolgih las