Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igor dan pred Severininem rojstnim dnevom ujet v Zagrebu

20. 4. 2021; 04.30
Avtor: K.M.
Severina Magija_1

Severina foto: Jelena Balić

Pevke in nogometnega menedžerja že več kot leto dni niso videli skupaj. Govoric o ločitvi še vedno ne komentirata. Kakšen je pravi razlog za Igorjev obisk Zagreba?

Vse od začetka pandemije pred dobrim letom dni Igor Kojić večino časa preživi v rodni Srbiji, kjer deluje kot nogometni menedžer, Severina pa se je v Beograd odpravila zgolj, ko je hotela videti svojega sina, ki je pandemijo preživljal pri očetu. Vsaj že leto dni so tako zelo glasne govorice, da se par ločuje, čeprav ne Severina in ne Igor, pa tudi nihče od bližnjih prijateljev, govoric ne komentirata.

V zadnjih mesecih so Igorja vseeno večkrat ujeli v Zagrebu, nikoli v družbi pevke, nazadnje ravno danes, dan pred Severininim 49. rojstnim dnevom. 

Hrvaški mediji pa ob tem vseeno ugibajo, kakšen je pravi razlog za to, da se Igor mudi v Zagrebu. Nekateri namreč namigujejo, da Severina in Igor, vsaj na videz, delata na svojem odnosu, saj se približuje nova razsodba v povezavi s Severinino borbo za skrbništvo z nekdanjim partnerjem Milanom Popovićem. Sodišče v Splitu naj bi se glede njene pritožbe nad tem, da ima skrbništvo nad sinom Aleksandrom, odločilo najkasneje do konca meseca maja. 

prejšnji članek
Je Ditka postala ulična glasbenica?
Svet slavnih
Je Ditka postala ulična glasbenica?
naslednji članek
Je vaš partner resnično zaljubljen v vas?
Zdravje
Je vaš partner resnično zaljubljen v vas?