Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Krešo (Šverc komerc) je bil od žene ločen kar 5 mesecev

21. 4. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
Krešo, Na granici, Šverc komerc

Krešo foto: Promocijski material

Koronavirus in ukrepi za širjenje le-tega so vplivali tudi na zasebno življenje igralca Momčila Otaševića, ki je bil zaradi službenih obveznosti mesece ločen od družine.

Igralca Jelena Otašević Babić in Momčilo Otašević, ki je nazadnje navduševal v prvi sezoni serije Šverc komerc (na granici) v vlogi Kreša, sta za hrvaški medij Gloria razkrila, da sta bila v letu 2020 kar pet mesecev ločena. Seveda ne po svojih željah, ampak zaradi ukrepov povezanih s koronavirusom in preprečevanjem širjenja le-tega. Momčilo je namreč 1. junija 2020 odšel na snemanje v Beograd, od tam pa se ni vrnil vse do konca oktobra. No, pred "ločitvijo" pa jima je vseeno uspelo zanositi, mesec dni po igralčevi vrnitvi pa sta se razveselila rojstva drugega skupnega otroka, sina Jakše. 

Na spodnji fotografiji so za revijo Gloria pozirali Momčilo in Jelena, ki v naročju drži sina Jakšo ter Jelenina starejša hči Lota, ki v naročju drži sestrico Mašo. Lota je Jelenina hči iz prvega zakona: 

"Ta čas sem bila pri njegovih v Cetinjah, ko se je začela šola pa sem se s starejšo hčerko Loto vrnila v Zagreb, Maša pa je ostala z dedkom in babico, tako da tudi nje nisem videla dva meseca. Vedela sem, da bo več na zraku, kot z mano v Zagrebu in da ji bosta dedek in babica posvečala popolno pozornost," je povedala Jelena, ki je večino nosečnosti preživela brez svojega moža. 

prejšnji članek
Kate Middleton pripravljena, da postane kraljica
Svet slavnih
Kate Middleton pripravljena, da postane kraljica
naslednji članek
Zvezdnik serije Ko potrka ljubezen popolnoma neprepoznaven
Svet slavnih
Zvezdnik serije Ko potrka ljubezen popolnoma neprepoznaven