pomlad
Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

ukc ljubljana m24 sr
Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k dobavitelju

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ugodno oddam sina: Ivan spet na malih ekranih

22. 4. 2021; 10.00
Avtor: J.K.
Ivan Vukelić in mama Dubravka

Ivan Vukelić in mama Dubravka foto: Nova TV

Se še spomnite Ivana Vukelića in njegove mame Dubravke? Ivana lahko spet spremljate na malih ekranih, tokrat v vlogi slovenskega vojaka.

Ivan Vukelić je gledališki, filmski in televizijski igralec, ki je sodeloval v  2. sezoni šova Ugodno oddam sina, kjer sta z mamo Dubravko pritegnila nemalo pozornosti hrvaških in slovenskih gledalcev. Čeprav je akterjem šovov pogosto žal, da so se izpostavili pred resničnostno kamero, pa slednje nemara ni tako slabo za vse tiste, za katere je dobro, da zaradi narave dela ohranijo pozornost publike.

Ivan Vukelić v vlogi slovesnskega vojaka. foto: VOYO

Med njimi je tudi Ivan, ki so ga lahko gledalci kasneje opazili v kar nekaj projektih, trenutno pa ga lahko na Voyo spremljate v hrvaški seriji Črno-beli svet, kjer upodablja vodnika jugoslovanske vojske. In kaj se sicer dogaja v njegovem življenju? Kot je pojasnil za 24ur.com, vztraja na karierni poti, čeprav je umetnost v času epidemije doživela velik udarec.

»Za take situacije so zdaj uvedena nova pravila, tako da so ljudje na večji razdalji. Ljudi na predstavah je malo, so pa še vedno željni kulture. Imel sem nekaj snemanj in po dolgem času sem zaključil enega svojih avtorskih projektov. Predstava se imenuje Nemščina za začetnike in upam, da bomo nekoč lahko nastopili tudi v Sloveniji,« je povedal še vedno samski Ivan.

prejšnji članek
Sanjski moški: Čedna mamica upa, da je Gregor pravi zanjo
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Čedna mamica upa, da je Gregor pravi zanjo
naslednji članek
Sabina Mlakar se bori z odvečnimi kilogrami
Svet slavnih
Sabina Mlakar se bori z odvečnimi kilogrami