Urban Purgar Svet24.si

Purgar zaradi nasilništva v zapor

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

cepljenje Svet24.si

Obvezno cepljenje da ali ne? Trije pravniki ...

brecelj hojs pl Reporter.si

Podel napad SDS na Erika Breclja: kirurg, ki ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

uroš Njena.si

Mihaelo šokiral Uroš z Metelkove

ronaldo Ekipa24.si

PREVARALA RONALDA! Sodišče jo je poslalo v ZAPOR!

Gregi iz Najinih mostov glavni igralec v novem filmu!
| J.K.

Gregi iz Najinih mostov glavni igralec v novem filmu!

Padla je zadnja klapa prvega slovenskega božičnega filma., POP TV

Simpatični Gaj je znova dokazal, da veliko obeta. Zadnjih pet mesecev je sodeloval pri ustvarjanju prvega slovenskega božičnega filma, kjer je odigral glavno vlogo in več kot navdušil s svojim zrelim odnosom do dela.

Mladi igralec Gaj Črnič, ki ga spremljamo v priljubljeni seriji Najini mostovi, kjer upodablja Domnovega bratca Gregija, je postal čisto pravi filmski igralec. Zadnje mesece je bil namreč pomemben del igralske zasedbe prvega slovenskega božičnega filma Kapa, kjer se je skupaj z ljubko Kajo Podreberšek preizkusil v glavni vlogi.

In kako je bilo sodelovati v tako velikem projektu? Si je težko zapomniti vse tekste? »Včasih imaš zelo malo, včasih zelo veliko. Včasih se ti zdi vse brez veze in da bi najraje skočil čez okno,« je strnil vtise Gaj, Kaja pa je pojasnila, da je bilo vse skupaj zabavno, hkrati pa tudi zelo težko.

Foto: Željko Stevanić (IFP) - Kaja in Gaj

V filmu režiserja Slobodana Maksimovića sodeluje kar nekaj znanih obrazov, denimo Ajda Smrekar, Klemen Slakonja, Zala Đurić Ribič, Jernej Kuntner, Klemen Klemen, Primož Pirnat, Lotos Vincenc Šparovec, Jaka Fon, Nina Valič in Mojca Fatur, ki ni skrivala navdušenja nad mladima glavnima igralcema. »Bila sta neverjetno dobro vedno pripravljena, res. Popolna profesionalca.« Z igralsko kolegico se je strinjala tudi Ajda Smrekar, ki je v šaljivem tonu dodala, da sta se Gaj in Kaja tako odlično odrezala, da nima skupaj z njima v kadru odrasel igralec nobenih možnosti.

Foto: Željko Stevanić (IFP) - Kaja in Gaj

Foto: Željko Stevanić (IFP) - Kaja in Gaj

Morda vas zanima še:

Najini mostovi: Tako se Domen in Gregi razumeta zasebno