Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Natalija Verboten ima že leto dni novega družinskega člana

26. 4. 2021; 12.00
Avtor: K.M.
Natalija Verboten, Don

Natalija Verboten, Don foto: Instagram

Slovenska pevka pravi, da je pazljiv, zabaven in pokroviteljski ter da obožuje njena sinova.

Družina slovenske pevke Natalije Verboten je pred letom dni v svoj dom sprejela novega družinskega člana beagla, angleškega braka, Dona. Lani v začetku februarja so se morali namreč po dolgoletni bolezni posloviti od skoraj 13-letnega višavskega terierja Rockyja, kar pa je v njihovem domu in srcih pustilo praznino.

"Ker smo navajeni, da našo hišo polni tudi pasji lajež, smo si želeli novega psa. Kar nekaj časa smo raziskovali, katera pasma bi bila glede na karakter, potrebe in način našega življenja primerna za nas – potem nam je družinski prijatelj Kristijan omenil beagle in smo ugotovili, da bi po vsej verjetnosti bil super izbira za našo družino," nam je zaupala Natalija, ki pravi, da je njihov Don točno takšen, kakršni so psi pasme beagle. 

K temu pa je še dodala: "Je zelo prijazen, zabaven, zelo aktiven pes, družinski, obožuje sinova, pa seveda precej navihan in svojeglav, zdaj tudi nonstop nekaj grize in žveči, tako da imamo ogromno dela z njim. Zelo smo bili presenečeni, ker se je v trenutku, ko smo ga prinesli domov, privadil na naš dom, bila je obojestranska ljubezen na prvi pogled, pri naši hiši je toliko dogajanja, da ni jokal niti prvo noč. Seveda smo z vzgojnimi prijemi – primernimi za to starost – pričeli že takoj, a bomo seveda z njim nadaljevali obiskovanje šole za pse, takoj, ko bo pravi čas za to. Le privajanje na našo mačko Bibo je trajalo cca pol leta. Z njim se veliko sprehajamo po okoliških vinogradih, gričih, uživali smo tudi na snegu v domačem kraju, ki ga je Don doživel prvič."

Don se je družini Natalije Verboten pridružil ravno ob začetku epidemije koronavirusa, zato so skupaj lahko preživeli še več časa. Kljub težkim časom tudi za glasbenike, pa Natalija v tem času ni počivala. V začetku meseca marca je navdušila z novo pesmijo Ljubim, ki je takoj osvojila njene oboževalce. Lotila pa se je tudi novega posla in lastne blagovne znamke Natalijin kotiček. Več o tem pa si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<.

prejšnji članek
Tedenski horoskop: prvomajski modo burni, obetajo se temeljne spremebe
Horoskop
Tedenski horoskop: prvomajski modo burni, obetajo se temeljne spremebe
naslednji članek
'Skodrana Suzi' pri 39 letih tretjič noseča
Svet slavnih
'Skodrana Suzi' pri 39 letih tretjič noseča