profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jessica Alba: 40-letnica mladostnega videza

28. 4. 2021; 02.30
Avtor: BZ
Jessica Alba

Jessica Alba foto: Profimedia

Filmska in televizijska igralka danes praznuje 40. rojstni dan, mamica treh otrok pa je še vedno videti odlično.

Skrivnost mladostnega videza ameriške igralke in poslovne ženske Jessice Alba, ki je danes dopolnila 40 let, se skriva v redni telovadbi in zdravi prehrani. Lepotica, ki se ji po žilah pretaka mehiška, danska, valižanska, nemška, angleška in francoska kri, pa daje velik poudarek tudi motivaciji med treningom.

»Ni mi všeč, če treniraš brez volje in strasti. Priznam, da se ni vedno lahko motivirati, a telovadba je zame kot zdravilo, in po njej se res takoj bolje počutim. Če na primer treniram štiri ali pet dni v tednu, je občutek neverjeten. V zadnjih mesecih sem bila zelo angažirana na poslovnem področju in nisem utegnila trenirati. A takrat ko ne treniram, se trudim vsaj zdravo jesti. Med tednom pri kosilu nikoli ne pijem vina, obvezno pa med tednom pojem dva vegetarijanska obroka,« je svojo skrivnost lepega, mladostnega in zdravega videza razkrila Jessica, ki slovi kot ena najlepših in najbolje oblečenih hollywoodskih igralk.

Velika ljubiteljica zdrave prehrane priznava, da ni navdušena nad vsemi zdravimi recepti: »Sicer imam rada zdravo prehrano, a mi je všeč, če gre za okusne jedi in napitke. Na primer soka stebelne zelene ne prenesem. Grozen je!« Za dobro počutje se ji zdijo zelo pomembni tudi majhni rituali sproščanja: »Včasih se želim le izolirati v svoji sobi in z masko na obrazu eno uro brati knjigo. Po drugi strani pa včasih vstanem prej in grem za eno uro na spinning. Gre za to, da počneš tisto, kar ti je všeč in v čemer uživaš.«

VZAMETA SI ČAS ZASE 

Ob tem, da je lepa, zdrava in izredno uspešna na poslovnem področju, se zvezdnica lahko pohvali tudi s skladnim zakonskim življenjem, ki traja že skoraj 13 let. Z možem, filmskim producentom Cashem Warrenom, ki je znan tudi kot sin igralca Michaela Warrena, ima tri otroke, dvanajstletno Honor Marie, devetletno Haven Garner in triletnega Hayesa Albo.

Jessica je prepričana, da je za njen skladni zakon delno zaslužno tudi to, da s Cashem, s katerim slovita kot eden najsrečnejših parov v Hollywoodu, nista le zakonska partnerja, ampak tudi najboljša prijatelja. Najboljša prijatelja, ki se zelo spoštujeta! »Z možem sva še vedno všeč drug drugemu. Poleg tega sva se sčasoma naučila, kako komunicirati in razrešiti nesoglasja, preden se ta razplamtijo v kaj večjega. Predvsem pa sva najboljša prijatelja in spoštujeva drug drugega,« je dejala Jessica in dodala, da ni bilo od nekdaj tako in da sta potrebovala nekaj časa, da sta se naučila argumentirano izražati svoja stališča.

Cash ni le njen zakonski partner, ampak tudi najboljši prijatelj. foto: Profimedia

Junakinja filmov Cukrček, Mesto greha in Fantastični štirje pravi, da je zelo lep občutek, če veš, da ti je partner v oporo: »V svojem možu imam močno oporo. Vedno je ob meni in me posluša. ob sebi takšno osebo.« Kljub temu da sta starša treh otrok in da jima zato nikoli ni dolgčas, si prizadevata, da najdeta dovolj časa samo zase: »Sem ter tja greva ven. Ali pa počneva kaj, kar imava oba rada. To je resnično pomembno za zakon. Da si vzameva čas samo zase. Poleg tega so petki v našem domu rezervirani za družinska druženja in takrat vsi skupaj igramo družabno igro Clue. Honor je sijajna v tej igri. Všeč mi je, ko zmaguje, saj ima posebno strategijo.« Kadar gresta s Cashem ven, vedno poskrbi, da so njeni potomci v varnih rokah: »Ne glede na to, ali grem ven z možem ali pa se dobim s prijateljicami, obvezno angažiram varuško. Zahvaljujoč njej se lahko povsem sprostim in se mi ni treba obremenjevati s skrbjo za otroke, saj vem, da so v varnih rokah. To je resnično krasno, saj se po nočni zabavi res nočeš prezgodaj zbuditi. Preden se je rodila Haven, tega nisem počela, a moram reči, da je to res sproščujoče.« 

prejšnji članek
To bi ženske morale storiti takoj po spolnem odnosu!
Zdravje
To bi ženske morale storiti takoj po spolnem odnosu!
naslednji članek
Kaj se zgodi, ko pojeste šparglje?
Zdravje
Kaj se zgodi, ko pojeste šparglje?