banane, trgovina Svet24.si

V Gradcu med bananami strupen pajek, prodajalka ...

dež, naliv, dežnik Svet24.si

Grozijo novi nalivi, konec tedna bo sončen

čredna imunost, koronavirus, epidemija, covid Svet24.si

Stanje se slabša, tudi včerajšnja ...

stane granda-pl Reporter.si

Granda: V imenu svobodne LGBT ljubezni je dovoljen...

20210716-01071570 Necenzurirano

Šircelj bi odprl Slovenijo tujim loterijskim ...

2017_Central_Terminal_10mp-129611 buffalocentralterminal org Odkrito.si

Lovila je duhove in padla skozi strop.

werner Odkrito.si

WERNER: »Sram vas je lahko«

Potovanja v koroni - končno dobra novica za Slovence
| K.M.

Potovanja v koroni - končno dobra novica za Slovence

Pred poletom z letalom se seznanite z varnostnimi pravili ..., Profimedia

To poletje bomo Slovenci mora imeli nekaj več možnosti za izbiro letošnjega dopusta. Prihaja novost, ki bo razveselila številne.

Španska letalska družba Iberija je namreč na svojih družbenih omrežjih pripravila prav posebno nagradno igro, v kateri so lahko sledilci med sedmimi ponujenimi destinacijami lahko izbrali tisto, v katero si najbolj želijo leteti to poletje. Številni sledilci, med katerimi so bili večinoma Španci in Portugalci, pa so med portugalskimi Azori, grškimi Zakintosom, Rodosom in Solunom, maroškim Fezom, francosko Bastio in slovensko Ljubljano oziroma Brnikom so namreč izbrali ravno naše osrednje letališče. 

Letalska družba je za Njena.si potrdila, da zaenkrat letijo med 2. in 30. avgustom 2021 karte pa so že naprodaj. Leti so na voljo dvakrat na teden, ob ponedeljkih in petkih, karte pa stanejo že okoli 60 € za osnovno letalsko uslugo. To pa pomeni, da lahko iz Brnika do prestolnice Španije, Madrida, in nazaj letite že za samo 120 evrov

Gre za vsaj eno dobro novico za vse popotnike, ki želijo dopust preživeti v tujini. Direktni leti v teh časih nudijo večjo sproščenost med načrtovanjem dopusta in hkrati tudi nižji strošek potovanja. Če bo Španija poleti ugodna država za dopustovanje, pa smo prepričani, da jo bodo za svoj dopust izbrali številni Slovenci.