Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Potovanja v koroni - končno dobra novica za Slovence

29. 4. 2021; 10.00
Avtor: K.M.
Dopust

Pred poletom z letalom se seznanite z varnostnimi pravili ... foto: Profimedia

To poletje bomo Slovenci mora imeli nekaj več možnosti za izbiro letošnjega dopusta. Prihaja novost, ki bo razveselila številne.

Španska letalska družba Iberija je namreč na svojih družbenih omrežjih pripravila prav posebno nagradno igro, v kateri so lahko sledilci med sedmimi ponujenimi destinacijami lahko izbrali tisto, v katero si najbolj želijo leteti to poletje. Številni sledilci, med katerimi so bili večinoma Španci in Portugalci, pa so med portugalskimi Azori, grškimi Zakintosom, Rodosom in Solunom, maroškim Fezom, francosko Bastio in slovensko Ljubljano oziroma Brnikom so namreč izbrali ravno naše osrednje letališče. 

Letalska družba je za Njena.si potrdila, da zaenkrat letijo med 2. in 30. avgustom 2021 karte pa so že naprodaj. Leti so na voljo dvakrat na teden, ob ponedeljkih in petkih, karte pa stanejo že okoli 60 € za osnovno letalsko uslugo. To pa pomeni, da lahko iz Brnika do prestolnice Španije, Madrida, in nazaj letite že za samo 120 evrov

Gre za vsaj eno dobro novico za vse popotnike, ki želijo dopust preživeti v tujini. Direktni leti v teh časih nudijo večjo sproščenost med načrtovanjem dopusta in hkrati tudi nižji strošek potovanja. Če bo Španija poleti ugodna država za dopustovanje, pa smo prepričani, da jo bodo za svoj dopust izbrali številni Slovenci. 

prejšnji članek
Horoskop: Čustva bodo močna in izbira bo težka
Horoskop
Horoskop: Čustva bodo močna in izbira bo težka
naslednji članek
Aljoša Bagola razkril težko pričakovano skrivnost
Svet slavnih
Aljoša Bagola razkril težko pričakovano skrivnost
#nasazenazenska
nasazenazenska