kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

sonja-plešnar Njena.si

Sonja Plešnar: Ali me ljubiš, ali sovražiš - ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Kmet nagnal Renato: 'Da ne stopiš več v mojo hišo!'
| J.K.

Kmet nagnal Renato: 'Da ne stopiš več v mojo hišo!'

Zoran in Renata, RTL

Se spomnite Renate, ki se je v predstavitvi za šov Ljubezen na vasi pohvalila, da v življenju nič ne dela? 47-letnica je oddajo že zapustila, saj je s svojim vedenjem kmeta Zorana tako zelo razjezila, da jo je nagnal iz posestva.

Nova sezona hrvaškega šova Ljubezen na vasi trenutno dviga zares veliko prahu. Gledalce je zlasti razburila Renata Šapina, ki smo jo pri nas spoznali v šovu Ugodno oddam sina, kjer se je potegovala za Igorja Bjeloševića.

47-letnica se je tokrat odpravila iskati ljubezen na posestvo kmeta Zorana, kjer pa še zdaleč ni pustila dobrega vtisa, saj ji ni dišalo delo na polju in v hiši. Zoran je sprva sklenil, da ji bo kljub temu dal priložnost, da se bolje spoznata, ker pa ga je v nadaljevanju s svojim vedenjem preveč ujezila, jo je na koncu nagnal iz hiše.

Foto: RTL - Renata med sproščanjem v bazenu

In s čim je Renata ujezila hrvaškega posestnika? Potem ko se je vse dni izogibala opravilom, je na zadnji dan polovico dneva preležala v postelji, rekoč, da jo boli glava, popoldne pa se je sproščala v bazenu. Čeprav je to ujezilo Zorana, jo je povabil na zmenek, kjer pa je počilo, saj mu je očitala, da ni dovolj prijazen in pozoren do nje. Ko mu je navrgla, da ne želi biti več na posestvu, ji je zabrusil, da niti nima več vstopa v hišo. Zoran se je tako iz zmenka vrnil sam, Renata pa je nemudoma zapustila šov.

Kako se je Renata razumela s sotekmovalkama, si lahko ogledate v spodnjem utrinku ...