Severina in Nikolina Pišek Svet24.si

Nikolina Pišek odkrila, zakaj sta se s Severino ...

clooney1 Svet24.si

FOTO: Clooney svoja dvojčka uči traparij, ki ...

pahor vojska vojaki bobo Reporter.si

Bi lahko Pahor postal generalni sekretar Nata? Na ...

koronavirus covid testiranje bobo2 Svet24.si

Petkove korona številke še ugodnejše od ...

20140310-00511851 Necenzurirano

S krajo identitete si je izplačeval dividende ...

ana-soklič Odkrito.si

Ana Soklič že prispela v Rotterdam

jasna-kuljaj Odkrito.si

Jasna Kuljaj: Če me kaj vprašate, boste dobili ...

Rok Kunaver: Ela je moja hči, ne biološka, ampak je
| K.M.

Rok Kunaver: Ela je moja hči, ne biološka, ampak je

Roka Kunaverja iz Najinih mostov so gledalci spoznali že v humoristični seriji Svingerji, v Usodnem vinu je igral negativca Andréja, glas pa posoja tudi mnogim risankam., Ana Gregorič/Pop TV

Igralec, ki vlogi zlobnega Roberta v seriji Najini mostovi sicer navdušuje s svojo igro, ne pa tudi z lastnostmi svojega lika, je srečo našel v Nataliji Gros. Z razmerjem pa je v svoje življenje sprejel tudi njeno hči Elo.

"Sem bil že prej pripravljen in odločen, da bi bil rad oče, otroke imam rad in oni mene. Ela je zame zato samo »bonus«. Ko sem ugotovil, da je Natalija vse tisto, kar si želim, da je to to, sem sam pri sebi o tem dobro premislil, z Natalijo sva se odkrito pogovorila, zato nikoli nisem imel zadržkov zaradi Ele. Tudi Eli sem dal čas, da me sprejme. Vsi delamo po intuiciji. Nihče ne zanika njenega biološkega očeta, a zdaj smo mi družina, Ela je moja hči, ne biološka, ampak je. Noro jo imam rad, se mi zdi, da me ima tudi ona, glede na to, kako se do mene obnaša, me posluša in oponaša," je igralec iskreno povedal za časopis Novice Svet24. Ob tem pa je spregovoril tudi o tem, kaj jim je preteklo leto, kot družini, prineslo dobrega. 

Foto: Mediaspeed - Rok Kunaver se je dolge mesece spopadal z boleznijo.

"Kakega pol leta pred epidemijo smo začeli živeti skupaj, a sem imel ves čas predstave in snemanja, je bilo kar dinamično; potem pa je nenadoma prišlo nedinamično družinsko življenje. Izkusili smo torej obe skrajnosti in zdaj smo izbrali zmernost: poskušam sprejeti ravno toliko dela, da lahko še živim družinsko življenje, vzamem si vsaj dan, dva, da smo res skupaj, ker se imamo radi in se imamo res fajn."

Celoten intervju si lahko preberete TUKAJ>>KLIKNITE<<.