Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Intervju: Claudia prvič o zamolčanih podrobnostih iz razmerja z Goranom

4. 5. 2021; 11.00
Avtor: J.K.
goran-in-claudia

Goran in Claudia foto: Instagram

Srčna izbranka sanjskega Gorana Jurenca je prvič spregovorila o svojem ljubezenskem življenju in odzivu javnosti, zaradi katere je postala na spletu prava zvezda.

Odkar je prvi sanjski moški Hrvaške Goran Jurenec na družbenih omrežjih razkril, da ne ljubi več Hane Rodić, je postala Poljakinja Claudia Lucia Pioch ena glavnih tem hrvaške estrade. Kot že veste, je Claudia njegova nekdanja ljubezen, s katero se je med razmerjem s Hano znova povezal in spletel odnos, ki je obudil pretekla čustva.

O Claudii doslej ni bilo znanega skoraj nič, zato je javnost toliko bolj zastrigla z ušesi, ko je mladenka za hrvaško revijo razkrila številne sočne podrobnosti iz zasebnega življenja.

Kako se trenutno počutite?

Počutim se odlično. Z Goranom sva sedaj vezana tudi službeno, tako da resnično uživava v vsaki minuti, ki jo preživiva skupaj. Mislim, da trenutno življenje ne more biti boljše.

V zadnjem času ste postali na Hrvaškem zelo priljubljeni.Ste pričakovali tak odziv javnosti?

Vedela sem, da bo sprava z Goranom veliko presenečenje. Nisem pa pričakovala, da bodo moja družbena omrežja dobesedno eksplodirala. Zelo sem hvaležen vsem ljudem, ki mi pogosto pošiljajo pohvale in sporočila o podpori.

Goran in Claudia foto: Instagram

Število sledilcev na družbenih omrežjih iz dneva v dan narašča.Kako se spopadate s priljubljenostjo?

V zadnjem mesecu je število sledilcev hitro naraščalo, sedaj sem dosegel številko 60 tisoč. Prejela sem tudi številne ponudbe za poslovno sodelovanje. Moram poudariti, da se je tudi število ogledov na mojem službenem YouTube kanalu čez noč povečalo. Razumem, da želijo ljudje izvedeti več o meni, toda nikoli si nisem predstavljala, da mi bo to v tako kratkem času prinesla tako veliko število sledilcev.

S čim vas je Goran znova osvojil?

Ko se je Goran odločil, da se bo preselil v London, me je vprašal, ali želim iti z njim. To je bil trenutek, ko sva se odločila, da želiva skupaj začeti novo življenje. Najinemu odnosu sva želela dati še eno priložnost in evo, kje sva danes - živiva skupaj in gradiva ljubezensko razmerje.

Zakaj sta se pred leti z Goranom razšla?

Pričela sva se prepirati zaradi neumnosti in se kmalu zatem tudi razšla. Goran je nato sprejel vlogo v oddaji Sanjski moški, tako da nisva imela niti priložnosti za spravo.

K sreči sva se po treh letih znova našla in obudila ljubezensko razmerje. Zdaj imava trden in stabilen odnos, ki temelji na zaupanju.

Goran in Claudia foto: Instagram

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Anamaria Goltes uživa na bazenu in sonči dolge noge
Svet slavnih
Anamaria Goltes uživa na bazenu in sonči dolge noge
naslednji članek
Sanjski moški: Ozadje prihoda petih deklet
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Ozadje prihoda petih deklet