Severina in Nikolina Pišek Svet24.si

Nikolina Pišek odkrila, zakaj sta se s Severino ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 8. maja

pahor vojska vojaki bobo Reporter.si

Bi lahko Pahor postal generalni sekretar Nata? Na ...

black hawk, helikopter Svet24.si

Ameriški helikopterji bodo po Sloveniji letali do...

20140310-00511851 Necenzurirano

S krajo identitete si je izplačeval dividende ...

NLP4 Odkrito.si

Piloti JLA so preganjali NLP-je, Slovenec ...

kaja in gregor Njena.si

Sanjski Gregor in Kaja po šovu blestita na skupni...

Intervju: Claudia prvič o zamolčanih podrobnostih iz razmerja z Goranom
| J.K.

Intervju: Claudia prvič o zamolčanih podrobnostih iz razmerja z Goranom

Goran in Claudia, Instagram

Srčna izbranka sanjskega Gorana Jurenca je prvič spregovorila o svojem ljubezenskem življenju in odzivu javnosti, zaradi katere je postala na spletu prava zvezda.

Odkar je prvi sanjski moški Hrvaške Goran Jurenec na družbenih omrežjih razkril, da ne ljubi več Hane Rodić, je postala Poljakinja Claudia Lucia Pioch ena glavnih tem hrvaške estrade. Kot že veste, je Claudia njegova nekdanja ljubezen, s katero se je med razmerjem s Hano znova povezal in spletel odnos, ki je obudil pretekla čustva.

O Claudii doslej ni bilo znanega skoraj nič, zato je javnost toliko bolj zastrigla z ušesi, ko je mladenka za hrvaško revijo razkrila številne sočne podrobnosti iz zasebnega življenja.

Kako se trenutno počutite?

Počutim se odlično. Z Goranom sva sedaj vezana tudi službeno, tako da resnično uživava v vsaki minuti, ki jo preživiva skupaj. Mislim, da trenutno življenje ne more biti boljše.

V zadnjem času ste postali na Hrvaškem zelo priljubljeni.Ste pričakovali tak odziv javnosti?

Vedela sem, da bo sprava z Goranom veliko presenečenje. Nisem pa pričakovala, da bodo moja družbena omrežja dobesedno eksplodirala. Zelo sem hvaležen vsem ljudem, ki mi pogosto pošiljajo pohvale in sporočila o podpori.

Foto: Instagram - Goran in Claudia

Število sledilcev na družbenih omrežjih iz dneva v dan narašča.Kako se spopadate s priljubljenostjo?

V zadnjem mesecu je število sledilcev hitro naraščalo, sedaj sem dosegel številko 60 tisoč. Prejela sem tudi številne ponudbe za poslovno sodelovanje. Moram poudariti, da se je tudi število ogledov na mojem službenem YouTube kanalu čez noč povečalo. Razumem, da želijo ljudje izvedeti več o meni, toda nikoli si nisem predstavljala, da mi bo to v tako kratkem času prinesla tako veliko število sledilcev.

S čim vas je Goran znova osvojil?

Ko se je Goran odločil, da se bo preselil v London, me je vprašal, ali želim iti z njim. To je bil trenutek, ko sva se odločila, da želiva skupaj začeti novo življenje. Najinemu odnosu sva želela dati še eno priložnost in evo, kje sva danes - živiva skupaj in gradiva ljubezensko razmerje.

Zakaj sta se pred leti z Goranom razšla?

Pričela sva se prepirati zaradi neumnosti in se kmalu zatem tudi razšla. Goran je nato sprejel vlogo v oddaji Sanjski moški, tako da nisva imela niti priložnosti za spravo.

K sreči sva se po treh letih znova našla in obudila ljubezensko razmerje. Zdaj imava trden in stabilen odnos, ki temelji na zaupanju.

Foto: Instagram - Goran in Claudia

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?