Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Carmen obžaluje, večino stvari se ne spominja

6. 5. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
carmen pop in

Carmen Osovnikar foto: POP TV

Prepir v šovu Sanjski moški je dvignil veliko prahu. Carmen je sedaj razkrila svojo plat zgodbe …

Minuli konec tedna je bilo ozračje med dekleti šova Sanjski moški zelo napeto. Med Carmen in Anjo se je tako odvil odmeven prepir, po katerem je bila 39-letnica deležna velikega zgražanja gledalcev. Carmen je sinoči za POP IN pojasnila, kaj je botrovalo prepiru in kako se je počutila, ko je celotno situacijo doživela še iz domačega naslonjača.

Carmen Osovnikar foto: POP TV

»Jaz proti Anji nisem imela nič, je super punca, še zdaj mislim tako. Niti nisem rekla, da je prišla z napačnimi nameni v oddajo. Smo pa bili v oddaji pod hudim pritiskom in stresom, tisti dan nisem nič jedla, si v izolaciji, nimaš telefona …« je razložila Carmen, ki je bila skupaj z dekleti 24ur na dan, za namenček pa so jih spremljale tudi kamere, na katere običajno udeleženci šovov hitro pozabijo.

»Tisti, ki niso bili v šovu, si ne morejo predstavljati, v kakšnem efektu si ti takrat in kaj se dogaja noter,« pove in potrdi, da se ni najbolje počutila, ko je odmevno situacijo podoživela z ogledom oddaje.

»To so zelo neprijetni občutki, verjemite mi. Obžalujem absolutno. Niti se ne spomnim tričetrt stvari,« za konec pojasni Carmen, ki so jo prek roba pahnili stres, pritiski, prazen želodec in srkanje priljubljenega alkoholnega napitka ….

Carmen Osovnikar

Carmen Osovnikar foto: POP TV

prejšnji članek
Je Nina Pušlar noseča?
Svet slavnih
Je Nina Pušlar noseča?
naslednji članek
Horoskop: Ne iščite idealnih ljudi, sledite podpori
Horoskop
Horoskop: Ne iščite idealnih ljudi, sledite podpori