severina Svet24.si

Nasilje v stanovanju hrvaške zvezdnice

Izanka prometna nesreča Svet24.si

V celjskem zaporu naj bi si sodil morilec ...

tonin voijaki vaja Reporter.si

Minister Tonin pod trumo vojakov: mu res ni ...

knjižnica Svet24.si

Novi zakon o tujcih kriv za skrbi in glavobole ...

aleš-hojs Necenzurirano

Hojs ima novo divizijo za tajno prisluškovanje

zemlja-golf Odkrito.si

Če bi Zemlja bila žogica za golf ...

Mojca Fatur Njena.si

Mojca Fatur objavila redko fotografijo 15-letne ...

Carmen obžaluje, večino stvari se ne spominja
| J.K.

Carmen obžaluje, večino stvari se ne spominja

Carmen Osovnikar, POP TV

Prepir v šovu Sanjski moški je dvignil veliko prahu. Carmen je sedaj razkrila svojo plat zgodbe …

Minuli konec tedna je bilo ozračje med dekleti šova Sanjski moški zelo napeto. Med Carmen in Anjo se je tako odvil odmeven prepir, po katerem je bila 39-letnica deležna velikega zgražanja gledalcev. Carmen je sinoči za POP IN pojasnila, kaj je botrovalo prepiru in kako se je počutila, ko je celotno situacijo doživela še iz domačega naslonjača.

Foto: POP TV - Carmen Osovnikar

»Jaz proti Anji nisem imela nič, je super punca, še zdaj mislim tako. Niti nisem rekla, da je prišla z napačnimi nameni v oddajo. Smo pa bili v oddaji pod hudim pritiskom in stresom, tisti dan nisem nič jedla, si v izolaciji, nimaš telefona …« je razložila Carmen, ki je bila skupaj z dekleti 24ur na dan, za namenček pa so jih spremljale tudi kamere, na katere običajno udeleženci šovov hitro pozabijo.

»Tisti, ki niso bili v šovu, si ne morejo predstavljati, v kakšnem efektu si ti takrat in kaj se dogaja noter,« pove in potrdi, da se ni najbolje počutila, ko je odmevno situacijo podoživela z ogledom oddaje.

»To so zelo neprijetni občutki, verjemite mi. Obžalujem absolutno. Niti se ne spomnim tričetrt stvari,« za konec pojasni Carmen, ki so jo prek roba pahnili stres, pritiski, prazen želodec in srkanje priljubljenega alkoholnega napitka ….