Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lado Bizovičar kot ga še niste videli: od raperja do »hozentregerjev«

17. 5. 2021; 12.56
Avtor: Oglasno sporočilo
ONLINE_njena.si_17.5.2021_FOTO 1
Resnica je prišla na plano – Lado Bizovičar se je spreobrnil in iz rapa presedlal na narodnozabavni žanr. Pevec ene najbolj zapomnljivih pesmi prejšnjega leta je presenetil z novim imidžem in novo skladbo, s katero že osvaja nove oboževalce. Ste že slišali novo popevko leta? Prisluhnite Ladu in njegovi harmoniki v spodnjem videu, potem pa hitro na hoferscena.si. Kaj pa veste, morda vas tam že čaka naslednja dogodivščina Lada Bizovičarja.

Da je bila glasbena žilica Ladu položena že v zibko, je nedvomno dokazal že velikokrat, nazadnje pa v vsej Sloveniji znanem oglasu za HOFER (S)CENA. Ta je z več kot milijon ogledi na YouTube eden največjih hitov leta 2020. A bistroumnemu Bizovičarju to ni bilo dovolj, zato si je že zadal naslednji, še večji izziv: osvojiti svet narodnozabavne glasbe z naj popevko leta 2021.

Žanr, ki so ga zaznamovali tako sloviti ansambli, kot so Slaki in Avseniki, ima v deželi pod Triglavom številne privržence. Je imel te ob ustvarjanju novega komada v mislih tudi Lado? Da, pravi, in dodaja, da si želi, da bi v tem stilu glasbe sam sebe našel za dalj časa. Upamo lahko le, da ga bodo z enako odprtimi rokami sprejeli tudi oboževalci valčka in polke; ter da ga seveda ne bodo pozabili tisti oboževalci, ki jih je osvojil s svojim spretnim kovanjem rim.

HOFER (S)CENA foto: Promocijsko gradivo

Glede tega, kako to, da je zaplaval v narodnozabavne vode, Bizovičar pravi, da je pri 44 še vedno le mladiček, ki se išče, in si želi preizkusiti prav vse. Zato tudi tako rad preizkusi izdelke visoke kakovosti, za katere ni treba odšteti visokih zneskov. Saj veste - obstajajo cene in obstaja HOFER CENA: vedno dobra ter vsakemu dostopna. HOFER (S)CENA pa ni le oglas, je gibanje, ki vse poziva k temu, da zaživijo, kot si želijo. Tako kot Lado. Naj bo po rapersko ali narodnozabavno ali - kot Lado še skrivnostno namiguje: »Morda najdete kaj, kar vam bo še bolj pisano na kožo!«

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Saturn bo pomagal urediti svet okoli vas
Horoskop
Tedenski horoskop: Saturn bo pomagal urediti svet okoli vas
naslednji članek
Za novo miss Universe okronana 26-letna Mehičanka
Svet slavnih
Za novo miss Universe okronana 26-letna Mehičanka