traktor, postojna, prometna nesreča Svet24.si

FOTO: Pri Postojni ugasnilo življenje voznika ...

mejni prehod, dragonja, turisti Svet24.si

Ljubljančanka zase in mladoletnega sina na meji ...

tonin-novak-ljudmila_bobo Reporter.si

V NSI panika zaradi padca v anketah, nekateri bi ...

ljubljana, epidemija, koronavirus, covid-19, zaščitne maske Svet24.si

Alojz Ihan s tesnobo pričakuje jesen. Kdaj se bo ...

20200923-01026932 Necenzurirano

Koliko milijonov za blato in koliko za Vizjakove ...

Legende, Rok Breznik Njena.si

Legendarna Zelena dežela zdaj v novi preobleki

TELEFON_Galaxy A72_NAJSTNICA (3) Najstnica.si

Vse, kar potrebuješ, v enem telefonu

17-letna Vita Vezjak postala TOP SMRKLJA
| Uredništvo

17-letna Vita Vezjak postala TOP SMRKLJA

Top smrklja 2020 Vita Vezjak, Sašo Radej

Zaradi trenutnih zdravstvenih razmer je izbor Top smrklja 2020, sicer z nekajmesečno zamudo, potekal nekoliko drugače, saj so končno zmagovalko izbrali glasovalci na spletni strani Najstnica.si. Vita Vezjak ob razglasitvi ni skrivala solza, pozneje pa se je za pomoč zahvalila vsem, ki so zanjo glasovali in ji tako pomagali do zmage.

»Ko sem slišala, da sem postala top smrklja, sem bila presrečna. Od sreče mi je šlo malo na jok. Počasi začenjam dojemati, kaj se je v resnici zgodilo in kako srečna sem. Zagotovo je bila to najboljša izkušnja v mojem življenju, ki je ne bom nikoli pozabila,« nam je po zmagi zaupala Vita Vezjak. Navdušila tudi pokrovitelje Vita je ob tem z Lano Melanijo Zakelšek postala tudi zmagovalka po izboru blagovne znamke Sola, saj sta prav onidve najbolj prepričali z opravljenim izzivom. S tem pa je pred njima v prihodnjih mesecih sodelovanje pri Solinih projektih.

Foto: Sašo Radej - Vita in Lana Melanija, ki sta se najbolje spopadli z izzivom SOLE, da pripravita jed in to posnameta. V letu 2021 sta tako dobili priložnost, da postaneta Solini ambasadorki.

Foto: Sašo Radej - Veselje ob razglasitvi

Foto: Sašo Radej - Sola, Challe Salle, Top smrklja

Obe dekleti sta najbolj prepričali tudi v kategorijah podjetja Deichmann, Lana Melanija je postala njihova ambasadorka, Vita pa je slavila v kategoriji Top obutve po izboru bralcev portala Najstnica.si. Lani Melaniji se tako obeta enoletno sodelovanje s podjetjem, s tem pa se ji odpirata medijski svet in svet spletnih vplivnežev.

Foto: Sašo Radej - Top Smrklja

Foto: Sašo Radej - Dekleta so lahko v poslovalnici Deichmann izbrala najljubši par čevljev za lahkoten korak v pomlad in poletje.

Foto: Sašo Radej - Podjetje Deichmann je za svojo ambasadorko, ki ji bo dalo priložnost za sodelovanje, izbralo Lano Melanijo Zakelšek.

Challe Salle je z dekleti užival

Letošnji finalni izbor je potekal v prostorih WOOP! arene, WOOP! kartinga in WOOP! trampolin parka, v katerih so dekleta pod vodstvom Tea Čeha uživala v njihovi raznovrstni ponudbi in številnih aktivnostih. Za gosta presenečenja pa je poskrbela blagovna znamka Sola, saj se je dekletom na uri bovlinga, preizkušanju VR-resničnosti, kartingu in igri laser tag pridružil Challe Salle.

Foto: Sašo Radej - Challe Salle se je vživel v igro VR-resničnosti.

Foto: Sašo Radej - Laser tag spopad

Foto: Sašo Radej - V WOOP! areni so se dekleta v družbi Challeta Salleta zabavala na bovlingu. In to je bilo le prvo od WOOP! doživetij v tem dnevu.

Ta ni navdušil le zato, ker ga vsi najstniki očitno obožujejo, temveč tudi zaradi sproščenosti in večurnega uživanja v pripravljenem programu. Čeprav se je moral odpraviti na snemanje novih pesmi, je svoj čas kar nekaj ur namenjal dekletom in druženju ter v stiku z oboževalci po več mesecih vidno užival. Dekleta so pozneje po razglasitvi zmagovalk sproščeno uživala še v trampolin parku. Organizatorji izbora so nam po koncu še zaupali, da se že pripravljajo na letošnji izbor. Prijavnica pa bo že kmalu objavljena na spletnem portalu Najstnica.si oziroma v junijski številki revije Top! Smrklja.

Foto: Sašo Radej - WOOP! karting

Foto: Sašo Radej - Dekleta so po koncu izbora uživala v skakanju v WOOP! trampolin parku.

Foto: Sašo Radej - Skakanje v WOOP! trampolin parku

Lepe nagrade

Blagovna znamka Sola je za vsa dekleta pripravila lepe darilne pakete, podjetje Deichmann je vse obdarilo z boni v vrednosti 50 evrov za nakup obutve v njihovih poslovalnicah, WOOP! je dekleta obdaril s 60 minutami brezplačnega skakanja v trampolin parku, v salonu Piskar LiteRAM institute pa z bogatimi darilnimi paketi za nego las, zmagovalko pa še s serumom za nego trepalnic. Zmagovalke so prejele tudi prelepe šopke, ki so jih posebej zanje pripravili v Plečnikovi cvetličarni.