traktor, postojna, prometna nesreča Svet24.si

FOTO: Pri Postojni ugasnilo življenje voznika ...

mejni prehod, dragonja, turisti Svet24.si

Ljubljančanka zase in mladoletnega sina na meji ...

tonin-novak-ljudmila_bobo Reporter.si

V NSI panika zaradi padca v anketah, nekateri bi ...

ljubljana, epidemija, koronavirus, covid-19, zaščitne maske Svet24.si

Alojz Ihan s tesnobo pričakuje jesen. Kdaj se bo ...

20200923-01026932 Necenzurirano

Koliko milijonov za blato in koliko za Vizjakove ...

vesolje Dobra karma

Tedenski horoskop: Krivci za lepe dneve bodo ...

TELEFON_Galaxy A72_NAJSTNICA (3) Najstnica.si

Vse, kar potrebuješ, v enem telefonu

Kevin Costner obožuje svojo veliko družino
| Revija Zvezde Lady

Kevin Costner obožuje svojo veliko družino

Kevin Costner z družino, Profimedia

Kevin Costner ima rad svojo veliko družino in praktično na vsako prireditev in premiero pripelje vsaj kakšnega od svojih sedmih otrok.

Kevin Costner je brez dvoma eden največjih zvezdnikov Hollywooda, a je tudi oče sedmih otrok, in kot sam pravi, se najraje druži prav s svojimi družinskimi člani. Ima tri hčerke Annie, Lily in Grace ter štiri sinove Joeja, Liama, Caydena in Hayesa, rodili pa so se v treh različnih razmerjih. Čeprav igralec priznava, da ni lahko skrbeti za toliko otrok, je v enem od zadnjih intervjujev povedal, da ne bi prav ničesar spremenil in da je očitno kos tako zahtevni očetovski nalogi. Kar 26 let je razlike med prvorojenko Annie in najmlajšo, desetletno Grace, a se vsi odlično razumejo.

Foto: Revija Zvezde Lady - Kevin Costner z družino.

»Seveda je med otroki vedno malo trenja, vsi me sprašujejo, ali imaš tudi nas tako rad kot druge, a vedno jim povem, da to, da imam rad druge, ne pomeni, da njih nimam. Veliko ljubezni imam v sebi, posebno do svojih otrok,« pravi 66-letni igralec, ki se je rodil kot najmlajši od treh otrok, a je eden od bratov zelo kmalu umrl: »Svoje starejše otroke sem nekoč opomnil, da so zelo srečni, saj bodo na tem svetu z menoj preživeli veliko več časa kot moji najmlajši otroci, ki imajo starega očeta že od rojstva. Mislim, da sem jih pomiril, da ni razloga za ljubosumje.« Kevin Costner je trenutno v razmerju z oblikovalko torbic Christine Baumgartner, s katero ima tri najmlajše otroke.