Gradec Svet24.si

Komunisti prehiteli Kurzevo Ljudsko stranko

ales cantarutti bobo Svet24.si

KPK: Cantarutti privilegiral določenega ponudnika

darja-gajšek Svet24.si

S pomočjo Lojzeta Slaka spoznala moč glasbe

hisa bazen snezic novigrad pl1 Reporter.si

Nepremičninski imperij Janševega svetovalca Roka...

darko njavro Necenzurirano

Radarski posli Janševega specialca v domačem ...

Bojan Gros (3) Njena.si

Ljubezen po domače: Kam je izginil Mihaelin ...

poljska slovenija katovice pm Ekipa24.si

Svinjarija! SLOVENCI so se morali po škandalu z ...

Kevin Costner obožuje svojo veliko družino
| Revija Zvezde Lady

Kevin Costner obožuje svojo veliko družino

Kevin Costner z družino, Profimedia

Kevin Costner ima rad svojo veliko družino in praktično na vsako prireditev in premiero pripelje vsaj kakšnega od svojih sedmih otrok.

Kevin Costner je brez dvoma eden največjih zvezdnikov Hollywooda, a je tudi oče sedmih otrok, in kot sam pravi, se najraje druži prav s svojimi družinskimi člani. Ima tri hčerke Annie, Lily in Grace ter štiri sinove Joeja, Liama, Caydena in Hayesa, rodili pa so se v treh različnih razmerjih. Čeprav igralec priznava, da ni lahko skrbeti za toliko otrok, je v enem od zadnjih intervjujev povedal, da ne bi prav ničesar spremenil in da je očitno kos tako zahtevni očetovski nalogi. Kar 26 let je razlike med prvorojenko Annie in najmlajšo, desetletno Grace, a se vsi odlično razumejo.

Foto: Revija Zvezde Lady - Kevin Costner z družino.

»Seveda je med otroki vedno malo trenja, vsi me sprašujejo, ali imaš tudi nas tako rad kot druge, a vedno jim povem, da to, da imam rad druge, ne pomeni, da njih nimam. Veliko ljubezni imam v sebi, posebno do svojih otrok,« pravi 66-letni igralec, ki se je rodil kot najmlajši od treh otrok, a je eden od bratov zelo kmalu umrl: »Svoje starejše otroke sem nekoč opomnil, da so zelo srečni, saj bodo na tem svetu z menoj preživeli veliko več časa kot moji najmlajši otroci, ki imajo starega očeta že od rojstva. Mislim, da sem jih pomiril, da ni razloga za ljubosumje.« Kevin Costner je trenutno v razmerju z oblikovalko torbic Christine Baumgartner, s katero ima tri najmlajše otroke.