korupcija Svet24.si

Slovenija glede zaznave korupcije tik pod vrhom

Izanka prometna nesreča Svet24.si

V celjskem zaporu naj bi si sodil morilec ...

tonin voijaki vaja Reporter.si

Minister Tonin pod trumo vojakov: mu res ni ...

Poškodovana ograja Svet24.si

FOTO: Ugotovili, kdo je v Radljah ponoči ukradel ...

aleš-hojs Necenzurirano

Hojs ima novo divizijo za tajno prisluškovanje

hiša, krsta, coffin-house Odkrito.si

FOTO: Edini na svetu, ki živijo v KRSTI!

Big Foot Mama 1 Odkrito.si

BIG FOOT MAMA: »Počutili smo se, kot da bi nam ...

Sanjski moški: Ana žrtev spletnega nepridiprava
| J.K.

Sanjski moški: Ana žrtev spletnega nepridiprava

Ana Pusovnik, POP TV

Ani Pusovnik povzroča nevšečnosti neznanec, ki v njenem imenu komunicira na družbenih omrežjih. 'Prosim, ne nasedajte prevarantom,' svari temnolaska.

Nepridiprav, ki se na spletu predstavlja kot udeleženka šova Sanjski moški Ana Pusovnik, prek zasebnih sporočil lahkotno klepeta z njenimi oboževalci in jim pošilja zapeljive fotografije. Ana opozarja, da gre za lažen profil in da se te nevšečnosti niso pojavile prvič.

Foto: POP TV, osebni arhiv - Ana Pusovnik

»Nekdo mi je ukradel identiteto in po socialnih omrežjih komunicira v mojem imenu. Ljudem polagam na srce, naj ne nasedajo prevarantom. Z ljudmi, ki jih osebno ne poznam, na družbenih omrežjih ne komuniciram,« je za naš portal pojasnila Ana in dodala, da ima z oboževalci stike zgolj prek platforme Only Fans.

Kakšne izkušnje pa pravzaprav ima s spletno publiko odkar se pojavlja na televiziji? So ljudje prijazni in spoštljivi ali je negativizem prisoten tudi v spletnih sporočilih? Morda boste presenečeni, a Ana se ne spopada z negativnimi odzivi. »98-odstotkov je odzivov pozitivne narave, dva odstotka pa je posameznikov, ki imajo predsodke in se ne strinjajo z menoj,« razloži temnolaska, ki se je nedavno vrnila iz dopustovanja v Egiptu.