mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Carmen: To se je dogajalo, ko ni bilo kamer

17. 5. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
carmen

Carmen se je poslovila foto: POP TV

Šovu Sanjski moški sta pomahali v slovo novinki Mire in Sara, poslovila pa se je tudi Carmen, ki je po oddaji pojasnila, kaj se je dogajalo, ko kamere niso bile prisotne.

V minuli oddaji Sanjski moški je moral Gregor določiti kar tri dekleta, ki so zapustile bitko za njegovo srce. Najprej je izbral Mire, sledili sta Sara in Carmen, s katero je na kratko poklepetal pred izločanjem in zatem sprejel odločitev, da je ne vidi ob sebi.

Carmen ni bilo vseeno, da se je morala posloviti, je pa po ogledu nedeljske oddaje izrazila veselje, ker je produkcija tokrat prikazala tisto, kar je doživljala med bivanjem v hotelu.

»Tako je, Carmen je zapustila šov. Po eni strani sem zelo vesela, da sem se znebila tega cirkusa, teh spletk, teh laži, ki ste jih danes videli. Danes se je res pokazalo resnično dogajanje v hiši, kar se je dogajalo non stop izven kamer. Danes pa se je pokazalo tudi pred kamero, tako da jaz upam, da je celotna Slovenija videla, kar se jev resnici dogajalo. Tako da sem zelo vesela. Žal mi je samo za moje navijače, ki so res super,« je na družbenem omrežju pojasnila 39-letnica in se vsem oboževalcem prijazno zahvalila za podporo.

Carmen Osovnikar

Carmen Osovnikar foto: POP TV

prejšnji članek
Najini mostovi: Se je Tanja za vedno poslovila od serije?
Svet slavnih
Najini mostovi: Se je Tanja za vedno poslovila od serije?
naslednji članek
Horoskop: Ohranite stastno energijo za kreativnost
Horoskop
Horoskop: Ohranite stastno energijo za kreativnost