Tara R Svet24.si

Primer male Tare, ki so jo po enem letu našli na ...

rešilec Svet24.si

V Mariboru odjeknila eksplozija, poškodovana ena ...

Mitja Okorn Svet24.si

Avtor dokumentarca o covidnih bolnikih "v šoku"

igor zorcic bobo1 Reporter.si

Igor Zorčič bo ustanovil stranko do konca leta, ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Lepo je biti minister Dikaučič #kolumna

Jan Knez Njena.si

Bo Jan kljub porazu ostal na Kmetiji

mandaric Ekipa24.si

BOMBA vseh BOMB!!! Kdo bo NOVI ŠPORTNI DIREKTOR ...

Carmen: To se je dogajalo, ko ni bilo kamer
| J.K.

Carmen: To se je dogajalo, ko ni bilo kamer

Carmen se je poslovila, POP TV

Šovu Sanjski moški sta pomahali v slovo novinki Mire in Sara, poslovila pa se je tudi Carmen, ki je po oddaji pojasnila, kaj se je dogajalo, ko kamere niso bile prisotne.

V minuli oddaji Sanjski moški je moral Gregor določiti kar tri dekleta, ki so zapustile bitko za njegovo srce. Najprej je izbral Mire, sledili sta Sara in Carmen, s katero je na kratko poklepetal pred izločanjem in zatem sprejel odločitev, da je ne vidi ob sebi.

Carmen ni bilo vseeno, da se je morala posloviti, je pa po ogledu nedeljske oddaje izrazila veselje, ker je produkcija tokrat prikazala tisto, kar je doživljala med bivanjem v hotelu.

»Tako je, Carmen je zapustila šov. Po eni strani sem zelo vesela, da sem se znebila tega cirkusa, teh spletk, teh laži, ki ste jih danes videli. Danes se je res pokazalo resnično dogajanje v hiši, kar se je dogajalo non stop izven kamer. Danes pa se je pokazalo tudi pred kamero, tako da jaz upam, da je celotna Slovenija videla, kar se jev resnici dogajalo. Tako da sem zelo vesela. Žal mi je samo za moje navijače, ki so res super,« je na družbenem omrežju pojasnila 39-letnica in se vsem oboževalcem prijazno zahvalila za podporo.