gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Lara razkrila, zakaj prodaja svoje razgaljene fotografije

21. 5. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
lara-goršek-kos, sanjski-moški

Lara Goršek Kos foto: POP TV

Lara Goršek Kos je velika ljubiteljica narave in živali, zaradi katerih tudi sebe pogosto postavi na stranski tir. V klepetu nam je zaupala ozadje odločitve, da poskusi služiti z zapeljivimi fotografijami. Zgodba še zdaleč ni takšna, kot ste morda mislili …

Tudi kandidatka sanjskega moškega Lara Goršek Kos je ena izmed deklet, ki služijo s prodajo zapeljivih fotografij na platformi Only Fans. A 28-letnica zaslužka ne porabi za potovanja in lepe obleke, v odločitev jo je namreč pahnilo življenje, ki ga je v minulem letu zaznamovala resna finančna kriza.

Lara foto: Osebni arhiv

»Jeseni nisem imela več s čim poravnati veterinarskih računov. Dva konja sem imela s poškodovanim hrbtom, eden je še vedno na rehabilitaciji in kljub temu, da si prizadevamo že več kot leto in pol, bo še nekaj časa trajalo, da bo povsem okreval. Za takšne veterinarske storitve je potrebno kar globoko seči v žep, jaz pa nimam srca, da bi se obrnila stran. Najbrž veliki večini koronakriza ni prizanesla in ker, kot pravijo, v sili hudič muhe žre, sem se odločila opreti Only Fans profil,« pojasnjuje Lara in nadaljuje, da ji danes ni prav nič žal, ker je sklenila služiti po tej poti.

»Priznam, ni vedno lahko, sploh ker marsikdo nima občutka za osebni prostor, kar pomeni, da prejemam veliko zasebnih sporočil tudi na Facebooku in Instagramu. Ampak sprejmeš to v zakup, naučiš se krmariti skozi take situacije in nekako gre,« razloži in poudari, da z zaslužkom ne ravna nepremišljeno, saj je odločena, da bo sledila ciljem, ki si jih je zastavila, ko je odprla profil.

Lara foto: Osebni arhiv

»Usmerjena sem v to, da z denarjem delam pametno. Večino zaslužka imam še vedno na strani, kar pa je bilo porabljeno, je bilo resnično izključno za veterinarske stroške in krmo. Ostalo želim vložiti v svojo prihodnost, ko bo čas, bi si rada uredila čisto svoj domek.«

Lara sicer svoj čas namenja zlasti živalim, ki imajo v njenem življenju prav posebno mesto. »Živali so zame moja družina, tista, ki sem jo sama izbrala ter zanje sprejela tudi skrb in odgovornost. Veliko ljudi tega ne razume, ampak saj ni pomembno ... Pomembno je, da imajo živali lep, varen in funkcionalen dom. Seveda ni vse popolno, niti nikoli ne bo, ker je vedno lahko kaj boljše,« sklene Lara, ki za konec še doda, da je v tej smeri kar ponosna nase.

prejšnji članek
MasterChef: 'Doktor' Bruno po šovu navdušuje pred kamero
Resničnostni šovi
MasterChef: 'Doktor' Bruno po šovu navdušuje pred kamero
naslednji članek
Horoskop: Notranji mir je dober ključ do sreče
Horoskop
Horoskop: Notranji mir je dober ključ do sreče
#nasazenazenska
nasazenazenska