Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Fantje iz zasedbe Joker Out izvajalci leta

21. 5. 2021; 12.35
Avtor: K.M.
piscal 1

Zlata piščal foto: PR

Potem ko jih je strokovna glasbena javnost lani razglasila za novince leta, je skupina Joker Out sinoči prejela še zlato piščal za izvajalce leta. Mladi rockerji bodo dosežek s feni proslavili na prihajajočih poletnih koncertih in z izidom težko pričakovanega prvega albuma.

Za skupino Joker Out je leto, ki se ga člani ne bodo spominjali po prav veliko lepih zgodbah: izdali so hita 'Vem, da greš' in 'Umazane misli', odpovedali kup udarnih nastopov (tudi dve razprodani Cvetki in Planico), bili prisiljeni kar dvakrat zamenjati prostor za vaje ... So pa bili večji del leta ustvarjalni z Žaretom Pakom, producentom, ki jih vodi proti dolgometražnemu prvencu. 'Najtežja' zlata piščal je tako prišla v ravno pravem času za dodatno motivacijo.

"Veseli nas, da smo, na krilih poslušalcev in bližnjih, uspeli že drugo leto zapored doseči prestižen naziv in hvaležni smo akademiji zlate piščali, da je prepoznala kvaliteto našega dela in ga nagradila s tem priznanjem. Predstavlja en lep sončni žarek v letu, ki ni bilo prijazno z nastopov pred občinstvom željnimi glasbeniki. Zlato piščal bomo zato v našem prostoru za vaje s ponosom postavili na polico poleg lanskoletne, kjer bosta priči nastanku novih pesmi, ki jih bo užitek ustvarjati za publiko, ki nam tudi v takih časi, daje tako shagadelično podporo," so ob tem povedali fantje, ki sporočajo, da se kmalu spet vidimo pod odri in da njihovemu težko pričakovanemu prvemu albumu poletje že krepko dia za ovratnik.

prejšnji članek
Miti o hrani: Kaj je res in kaj ne?
Zdravje
Miti o hrani: Kaj je res in kaj ne?
naslednji članek
Nuša Derenda in Lucienne Lončina navdušili na Evroviziji
Svet slavnih
Nuša Derenda in Lucienne Lončina navdušili na Evroviziji
#obraziavenija
obraziavenija