stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Evrovizija: Zmagovalca obtožili snifanja, kakšna je resnica

23. 5. 2021; 06.49
Avtor: K.M.
Måneskin

Måneskin foto: EBU / ANDRES PUTTING

Sumljiv posnetek z dvorane v Rotterdamu naj bi bil dokaz, da je italijanski pevec v živo snifal kokain. Zmagovalci Evrovizije so se na namigovanja že odzvali.

Gledalce, predvsem Francoze, ki so osvojili drugo mesto, je močno zmotil posnetek, na katerem se Damiano David, pevec zmagovalne skupine Måneskin, sumljivo skloni nad mizo. Številni trdijo, da je pevec na posnetku snifal kokain. Ta se je z obtožbami soočil že takoj po finalnem nastopu, ko so ga o dogodku povprašali že na uradni tiskovni konferenci. 

"Thomas je razbil steklo. Ne jemljem mamil, prosim, ne govorite tega," je na tiskovni konferenci povedal pevec. Član skupine Thomas Raggi pa je v ozadju potrjeval njegove besede. 

Skupina se je na govorice odzvala tudi na družbenih omrežjih, kjer so zapisali: "Šokirani smo glede tega, kar nekateri ljudje govorijo o Damianu in drogiranju. Resnično smo proti drogam in nikoli nismo uživali kokaina. Pripravljeni smo opraviti test, ničesar nimamo za skrivati," so zapisali in se v sitem zapisu zahvalili vsem za podporo. 

Dokaz razbitega stekla pa je na družbenem omrežju Twitter delil tudi italijanski športni novinar Tancredi Pameri

Sicer pa člani skupine Måneskin ves čas prenosa finala niso skrivali, da se v zaodrju odlično zabavajo in da so večkrat tudi nazdravili z alkoholno pijačo. Najverjetneje so svoj zmagovalni nastop odpeli in odigrali nekoliko okajeni. 

prejšnji članek
Kam bi vas na izlet popeljal Žiga Deršek (MasterChef)?
Življenjski slog
Kam bi vas na izlet popeljal Žiga Deršek (MasterChef)?
naslednji članek
Oto Pestner čaka na prvo pokojnino
Svet slavnih
Oto Pestner čaka na prvo pokojnino