Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zmagovalec Evrovizije že oddan, to je njegova izbranka

25. 5. 2021; 09.00
Avtor: K.M.
Måneskin, Maneskin

Po zmagi so si ob drugi uri ponoči v novinarskem središču dali duška. foto: Profimedia

Nad italijanskim rockerjem so navdušene številne, tudi predstavnice drugih držav na Evroviziji. On pa je že srečno oddan, v zvezi je namreč že štiri leta.

Pevec zasedbe Måneskin, ki je v soboto osvojila Evropo in zmagala na Evroviziji, Damiano David, je med oboževalkami prireditve požel veliko pozornosti. Številne so namreč navdušene nad njegovim videzom "bad guya" oziroma poredneža. Nad njim pa so bile že pred zmago navdušene italijanske oboževalke. 

Glasbenik je kar nekaj časa svojo zasebnost skrival pred javnostjo, zaradi česar je bil še toliko bolj zanimiv. Je pa le nekaj dni pred mednarodno prepoznavnostjo, ki jo je dobil z zmago na Evroviziji, na družbenem omrežju potrdil, kar se je že nekaj časa govorilo. Na Instagram zgodbah je namreč objavil skupno fotografijo z italijansko vplivnico Giorgio Soleri in ob tem zapisal: "Po skoraj štirih letih lahko poveva, kajne?"

Gre za 25-letno vplivnico in manekenko, ki pozira predvsem v kampanjah za spodnje perilo, na družbenem omrežju pa ima več kot 190 tisoč sledilcev.. Njen opis na družbenem omrežju je sledeč: "Poziram, ljubim, kažem zadnjico na Instagramu in jem americano. Medtem pišem poezijo in sem feministka, ki uničuje zabavo."

prejšnji članek
Horoskop: Ne družite se z napornimi ljudmi
Horoskop
Horoskop: Ne družite se z napornimi ljudmi
naslednji članek
Zakaj se je Kataya raje izogibala ženskam?
Svet slavnih
Zakaj se je Kataya raje izogibala ženskam?
#obraziavenija
obraziavenija