Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Brad Pitt dobil sodno bitko in deljeno skrbništvo nad otroki

27. 5. 2021; 12.00
Avtor: K.M.
brad angelina 1

Bosta Angelina Jolie in Brad Pitt dala njuni ljubezni še eno priložnost? foto: Profimedia

Po letih sodniških bitk in blatenja po medijih, je sodišče razsodilo v igralčevo koristi. Viri pa pravijo, da se Angelina z razsodbo ne namerava strinjati.

Igralca Brad Pitt in Angelina Jolie sta se spoznala leta 2004 med snemanjem filma Gospod in gospa Smith, kjer sta se tudi zaljubila, kar sta na začetku zanikala, saj je bil Brat še vedno poročen z ljubljenko gledalcev Jennifer Aniston. Aprila leta 2005 je njuno razmerje že postalo uradno in je naletelo na različne odzive.

V mesecu maju leta 2006 se je par razveselil rojstva prvega skupnega otroka, hčerke Shiloh Jolie-Pitt, igralec pa je pred tem že uradno posvojil Angelinina posvojenca Maddoxa in Zaharo. Leto kasneje se je njuna družina povečala še za enega člana, saj sta iz Vietnama posvojila sina Paxa. Še leto kasneje pa sta se družini pridružila še biološka otroka Knox Leon in Vivienne Marcheline.

Skupaj se odpravijo tudi na družabne prireditve. foto: Profimedia

Uradno sta se poročila šele leta 2014, saj sta pred tem večkrat poudarila, da bosta to storila, ko se bodo lahko poročili vsi, ki si to želijo, s tem pa sta ciljala na istospolno usmerjenje pare. Nad samo poroko so bili najbolj navdušeni otroci, ki so si zakona že dolgo želeli, vsi pa so bili tudi del obreda. Zakonska sreča pa je trajala manj kot dve leti, saj je Jolijeva zahtevek za ločitev vložila točno dve leti po poroki. 

Ločitev pa je vodila v umazano sodno in medijsko bitko. Predvsem informacije o Pittu niso bile največkrat pozitiven, saj je bil obtožen tako pijančevanja in nasilja, slab pa naj bi bil tudi njegov odnos z otroki. Predvsem z najstarejšim posvojencem Maddoxom. Kljub temu je Pitt ves čas vztrajal pri deljenem skrbništvu, ki pa naj bi zdaj postalo tudi uradno. Kot poročajo ameriški mediji, naj bi sodišče v začetku letošnje pomladi dosodilo igralcu v prid. Ob tem pa tudi poročajo, da se namerava Jolijeva na sodbo pritožiti, saj je mnenja, da to ne podpira zdravja, varnosti in dobrobiti njenih otrok. 

prejšnji članek
Cvetačne karijeve palačinke z limonovo pomako
Kulinarika
Cvetačne karijeve palačinke z limonovo pomako
naslednji članek
Živeti z boleznijo tisočerih obrazov
Zdravje
Živeti z boleznijo tisočerih obrazov